Saç Bakım En son ne zaman saç bakımı yaptın? Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 bakımVakti olanları saç bakımı yapmaya davet ediyorum =)) En son ne zaman saç bakımı yaptın? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Roxan Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl En son 1hafta önce yaptım haftaya tekrar yaparım herhalde 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Saç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Dün saçlarıma keratin sürdm 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 7,9b cevap paylaştı. Dün yaptım saçımı yıkadım 0 0 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dün akşam 1 2 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl bakım yağı mı? Yorumla paramparcalastık 1 yıl yağlar kremler😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Saç Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. hiç yapmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Banyoda yıkadım gkgk 1 1 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Sıhhatler olsun Yorumla
Yamahalı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Dün yaptım. 0 2 Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Yamahalı Yamaha'dan mi geliyor? Yorumla Yamahalı 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En son 1hafta önce yaptım haftaya tekrar yaparım herhalde
Dün saçlarıma keratin sürdm
Bu aralar pek yapmıyorum
Dün yaptım saçımı yıkadım
Dün akşam
bakım yağı mı?
yağlar kremler😂
Az önce
hiç yapmıyorum