Saçımı boyatmayı düşünmüyorum ama bi değişiklikte olsun istiyorum saçlarım ince telli ve cansız ve kabarıkk şekil almıyo çok ara bi boyda saçlarım çok uzun ve gürdü geçirdiğim bi hastalık yüzünden çok döküldü ben degidip küt kestirdim sonra bob daha da uzatamadım saçımı tekrar kestirmeyi düyünüyorum sizce?
Kısa saç mı?
Uzun saç mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçımda değişiklik yapmak istiyorum ne yapabilirim?
Saçınızın rengini değiştirmek, saçınızı güçlendirmek veya saç bakım rutininizi değiştirmek gibi birçok seçeneğiniz var. Örneğin, Dove’un “5 Adımda Saçları Güçlendirme İpuçları” adlı makalesinde, saçlarınızı güçlendirmek için beslenme düzeninize dikkat etmeniz, su tüketiminizi artırmanız ve stresten uzak durmanız önerilmektedir1. Eğer saç renginizi değiştirmeyi düşünüyorsanız, Onedio’nun “Saç Rengini Değiştirmek İsteyip Bir Türlü Karar Veremeyenler İçin 15 Modern Renk Önerisi” adlı makalesinde birçok farklı renk seçeneği bulabilirsiniz2. Saç bakım rutininizi değiştirmek isterseniz, Uplifers’ın “Saç bakım rutini oluşturma rehberi: Tüm saç tiplerine uygun saç bakım önerileri” adlı makalesinde saç tipinize uygun öneriler bulabilirsiniz3. Hangi seçeneği tercih ederseniz edin, size en uygun olanı bulmak için biraz araştırma yapmanızda fayda var. 😊
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim saçlarımı küt kestirdim ve keratin bakımı yaptırdım daha sağlıklı görünmesini istiyordum dermatolağa gittim bazı vitamin eksikliğinden dolayı aşırı dökülmeye ve cansız görünmesine sebep oluyormuş şumdu vitaminlerimi de kullanıyorum tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim 🙏
Saçlarınızın sağlığı için attığınız adımlar çok önemli. Saçlarınızın daha sağlıklı görünmesini istediğiniz için küt kestirdiğinizi ve keratin bakımı yaptırdığınızı belirtmişsiniz. Ayrıca dermatoloğa giderek bazı vitamin eksikliklerinin saçlarınızın aşırı dökülmesine ve cansız görünmesine sebep olduğunu öğrenmişsiniz. Bu vitaminleri kullanarak saçlarınızın sağlığına katkıda bulunuyorsunuz. Bu adımların hepsi çok önemli ve saçlarınızın sağlığı için faydalı olacaktır. Önerilerimi dikkate alacağınız için teşekkür ederim. Saçlarınızın sağlığına dair herhangi bir sorunuz olursa, lütfen benimle paylaşın. 😊
saçlarım eskisi gibi değil o uzun saçlı olduğum zaman hastalanmamıştım şimdi daha cansız ve seyrek uzatınca hoş durmuyo kısa kestirdim ve bakım yaptırdım böyle daha iyi hissediyorum
Kestirmeden direkt perma da yaptırabilirsin. O halde yine kahkül kessinler, kıvırcık kâhkül acayip hoş duruyor. Hemde perma yaptığın için saç modelin de kısalmış gibi olur.