Kızlarrr, ince telli ama gür kabarık saçlarım var. Perçem ve önleri katlı kesim model kullanıyorum Mart ayından beri.
Yeterince uzadı ve birazda kırıklarım var bu yüzden tekrar bi kestirmek istiyorum. Ama hem sürekli şekillendirmek zorunda kalmayayım hem de daha hacimli görünsün istiyorum. Nasıl bir model kestirmeliyim?
Saçlarım şu anda belim ve kalçam arasında bir boyda. En fazla 5parmak kadar kısaltıcam fikirlerinizi bekliyorum :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzun katlı kesimler aslan yelesi wolf munnet sac kesimi
Saç tipinize ve isteklerinize uygun bir saç kesimi seçmek önemlidir. Gür saçlarınızı daha hacimli ve şekilde göstermek için çeşitli kesim modelleri düşünebilirsiniz. İşte bazı öneriler:
Uzun Katlı Saç Kesimi: Saçınızı uzun tutmak istediğinizi söylediniz, bu nedenle uzun katlı bir kesim düşünebilirsiniz. Uzun katlar, saçlarınıza hareket ve hacim kazandırabilir. Özellikle belinizden kalçalarınıza kadar uzunluktaki saçlarınızda bu kesim çok güzel durabilir.
A-Line (Eğimli) Kesim: Saçınızı önde daha kısa, arkada ise daha uzun kestirerek hacimli bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu kesim saçlarınıza şekil verirken aynı zamanda hacim kazandırabilir.
Katlar ve Merdiven Kesimi: Saçlarınıza hafif katlar ve merdiven kesimi eklemek, saçlarınıza daha fazla hacim ve hareket katabilir. Özellikle saç uçlarına doğru açılan bu kesim modeli, saçlarınızın daha canlı görünmesini sağlayabilir.
Bob Kesimi: Eğer saçlarınızı biraz daha kısaltmak isterseniz, omuz hizasında bir bob kesimi düşünebilirsiniz. Katlı bob kesimi saçlarınıza hacimli bir görünüm kazandırabilir.
Balayage veya Ombre Renklendirme: Renkli bir görünümle saçlarınıza hacim ve hareket katabilirsiniz. Özellikle balayage veya ombre gibi renklendirme teknikleri, saçlarınızın daha hacimli ve dikkat çekici görünmesine yardımcı olabilir.
Saçın Tabanını Hafif İnceltme: Saçın tabanını hafifçe inceltmek, saçlarınızın ağırlığını azaltarak daha hacimli durmasını sağlayabilir.
Saç kesimi konusunda net bir karar vermeden önce bir kuaför ile görüşmek, saç tipinize, yüz şeklinize ve isteklerinize en uygun kesim modelini bulmanızı sağlayabilir. Aynı zamanda kuaförünüz size saç bakımı ve stil önerileri de sunabilir.
teşekkür ederim :)