Çevrem bana yakışıklı demesine rağmen başka kızlar mesaj isteklerime bile bakmıyorlar?

Merhaba arkadaşlar ya çok saçma bi durumun içindeyim bu zamana kadar öyle pek bi kıza yazmadım neyse bazı kızlar yazdılar, çoğu yakışıklı olduğumu dile getiriyordu, ama bazıları uzaktaydı, allah bilir kaç tane sevgilin olmuştur falan diyorlardı, yakışıklısın, arkadaş cevrem yakışıklı olduğumu söylüyor bazı kız arkadaşlarım falan sana bakmayanda ne bileyim diyor, bakın ben bunlara söylüyordum dedikleri zaman benimi kandıryonuz diye gene yakışıklı olduğumu söylüyorlardı, yakışıklı olduğumu söyleyen çok kişi var, yahu omegleye giriyodum orada bile bayağı diyen vardı, sokakta önüme bakarak yürürüm kızlara pek bakmam o yüzden bakıp bakmadıklarını pek bilmiyorum, kız kesme gibi şeyler yapmam yolda yolumda yürür giderim, neyse işte uzun zamandır bir kızla da konuşmuyordum, oturduğum ilden kızlar buldum instagramdan istek attım 4 kişi falandı, yani bunlardan biri olur artık herhalde diye düşündüm, biri isteği silmiş diğerleri hiç isteğe bile bakmamış, şunu söyleyeyim ben kendime asla yakışıklı demiyorum, büyük bi çevremin bunu demesi karşılığında burada böyle dedim, 4 kişiden biri bile bi isteğe bile bakmadı sizce neden arkadaşlarım ağır yalan mı söylemiş, ya da başka sorun ne?

Çevrem bana yakışıklı demesine rağmen başka kızlar mesaj isteklerime bile bakmıyorlar?