Saç Bakım Erkeklere perma saç yakıştıran var mı cidden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkolar niye böyle kestiriyosunuz makarna gibi duruyo yakismiyoo Erkeklere perma saç yakıştıran var mı cidden? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Makarna gibi mi duruyor? okuyunca kahkaha attım sdghfjdhkfdhjYakışanlar var ya 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Öyle seven aşkı kuşko bir kız kesimi var herhalde. Yoksa insan neden kendini böyle yapar ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yakışana yakışıyor yaptıran yaptırır kimene ki kızlar da gökkuşağı gibi renklere boyatiyor mahalle çingenesi gibi oluyor maalesef yakışmıyor 0 0 Yorumla
Meyveli-Lahmacun Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kizlar noddle seviyor ya o yuzden yapiyorlardir 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Makarna gibi mi duruyor? okuyunca kahkaha attım sdghfjdhkfdhj
Yakışanlar var ya
Öyle seven aşkı kuşko bir kız kesimi var herhalde. Yoksa insan neden kendini böyle yapar ki
Yakışana yakışıyor yaptıran yaptırır kimene ki kızlar da gökkuşağı gibi renklere boyatiyor mahalle çingenesi gibi oluyor maalesef yakışmıyor
Kizlar noddle seviyor ya o yuzden yapiyorlardir 🤣🤣🤣
Yakışana çok da güzel oluyor bence
Saclarimi taramayi bile sevmem
Liseli zibidilerin çoğu böyle şimdi.
Ben de yapmamda yakışanda var
Kötü cidden keko gibi
kötü değil
hic hoş durmuyor bence
Çok kötü 😂
Evet güzel
Bazılarına yakışıyor ama bazılarına