Beyaz tenli birine hangi rengi önerirsiniz? Şu an ortadaki gibi saçım yazın iyice aktı siyah ruhsuz bir renk kaldı ya siyahı yenileyeceğim ya da filtrelerde gözüme takılan kızıla geçeceğim. Malum kızıl renk kullanımı, renk döndürmesi de zor. Tam yakışmaya bağlı karar alacağım.. Sizce hangisi? Cilt alt tonu vb etkiler mi anlayanlar varsa daha iyi olur.
Şimdi çoğu kişi bakır ya da kızıl. diyor ama o boyalar sürekli yenileme ister maliyetli yani. Siyahi 4-5 kere sürdü mu srtik saçına oturuyor o kadar masrafı yok
Akmıyor olabilir yapısından.. Zararlıymış btw ben de bir senedir buna geçtim sana da doğal içeriğe yönelmeni öneririm saçım gürleşti resmen önceki market boyalarında seyrekleşmişti ortası
Aşkım zararı saç yapısına bağlı bir tane kuzenim var o kadar güzel saçları var ki maşallah hep palette ile boğuyor ama o sürekli besleyici kremler falan kullanıyor sende öyle yapabilirsin.
Benim genetik saç ve cilt hassas ince ya o yüzden denedim gördüm bende batırdı market boyaları.. Bir de içerikten ya şimdiki yaşlarımızda çıkmaz belki zararı ama gelecekte birikmesi var bunun :(
Evet haklısın sendeki durum bendr de var saçımı yaktım yoluk gibi saçım çünkü sürekli açtım saçı ve 3. acmaya yandı saç. şu an yoluk gibiyim dkskeoe sadece siyaha boyuyorum ve ısı asla sürmüyorum. Topluyor saçım eski hacmi gelemyr basladi
Bir de hazır kutu olarak aldığımdan doğal içerikli de olsa içinden çıkan oksidanla boyayı kullandığımı fark ettim geçen.. Neden bilmem saçım keçe gibi.. Artık siyah yaparsam sadece boyayı süreceğim ya.. Gereksiz yıpratıyor. Sana da koyu renklerde direkt boyayı sürmeni öneririm. Oksidanlar çöpe..
Birkaç sene önce ben de yakmıştım enseden üste katlı kestirmek zorunda kalmıştım ama o zamanlar haftada bir renk değiştiriyordum.. siyahtan renkliye, renkliden griye..
Kökten zaten sağlıklı saç çıkmaya devam eder kan değerlerinde bir sıkıntı yoksa, derine aşırı zarar vermediysen.. O yüzden kesmek huzlı kurtarır çünkü zaten ölmüş saça vitamin vb vermekle uğraşmaz o zaman vücut yeni çıkan sağlıklı saça verir desteğini.. Kesmezsen de döke döke kopar istediğin kimyasal bakımı yaptır çalıyla gezersin.. Denemedim daha oksidansız, siyaha karar verirsem yeni deneyeceğim.. Toplanması saçının uzamasına bağlı.
"Bunu hep merak etmişizdir, sadece boya ile saç boyamak nasıl sonuç verir, oksidan koymasak ne olur? diye. Oksidan boyayı uygulamaya hazır hale getiriyor, daha akışkan kıvamda olmasını ve saçlara kolayca yedirilmesini sağlıyor. Sadece krem boyayı saçlara yedirmek biraz zor olabilir, aynı zamanda yetersiz kalacaktır."
"Kesinlikle boyanmaz diye bir şey yoktur. Ancak oksidan boyanın saçta daha etkin olmasını sağlayan bir maddedir. Oksidan kullanmadan, sadece krem boya ile saçlarınızı boyadığınızda yoğun bir renk sonucuna ulaşamayabilirsiniz. Eğer renginizin uzun süre kalıcı ve yoğun olmasını istiyorsanız mutlaka oksidan ile karıştırmanızı öneririm."
"Boyanıza oksidan eklemediğiniz için saçlarınızda yeterli açılma olmayacak, renk yoğunluğu tam olarak istediğiniz gibi tutmayacaktır. Aynı zamanda krem kıvamı da uygulama aşamanızı zor hale getirecektir. Oksidan yerine kullanılabilecek alternatif ürünler de yok değil. Elimizde sadece tüp boya krem var ama oksidan yok ise birkaç alternatif yöntem deneyebiliriz."
"Saç boyasına oksidan yerine saç kremi koyup uygulayanlar da var. Renk yoğunluğu elde edilmese bile, saçta var olan boyanın daha canlı görünmesini sağlayacaktır. 1 tüp saç boyasına yaklaşık 1 çay bardağı saç kremi ekleyerek boyanın daha kolay uygulanır hale gelmesini sağlayabilirsiniz."
"Su katmak da saç boyasının daha akışkan olmasını sağlayacak, uygulamanızı daha kolay hale getirecektir. Oksidanın saçlarınıza zarar verdiğini düşünüyorsanız, boyanızı hazırlarken oksidanı su ile de seyreltebilirsiniz. Bu da alternatifler arasındadır.
Sonuç olarak oksidan boyayı aktive ediyor ve rengin daha açık/koyu olmasına destek oluyor. Oksidansız saç boyama işleminde istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Alternatifler oksidan yerine geçmeyecek, sadece krem boyayı daha kolay uygulamanızı sağlayacaktır."
Kendi saçım siyah da kumrala dönmüştüm bir aylık sonra mecbur kendi saçımı kullanmaya devam etmek için siyah boyadım ve aktıkça cansız tonsuz kızıl kahve olmaya başladı, 2 ayda bir o manzarayı görüyorum 3 senedir.. bi' kızıla gözüm kaydı
İnanana İkizler burcu olmak.. inanmayana da kararsız olmak.. O yüzden sorayım çoğunluğa göre yapayım dedim :( içime her saniye her renk siniyor çünkü yeşilinden sarısına morundan pembesine
Hayatında renkleri bilmeyen cahil gevşeğin birisin burada kibar kalmaya çalıştık diye canım canım konuşunca kendini bir şey sanıyorsun sanırım hayatında koyu bakır ne bilmeyen boş beleş birine göre filtre bile sana fazla la
Ne söyledin la ne söyledin çsndlsnxkwnd ciddiye almayı geçtim boş bile yapamayıp zırladın hem yüzünü göremiyorum beyazsın bakır yakışır diyorsun hem de bakır tonları olan görselleri eklemişim hiçbiri çünkü yakışmamış diyorsun a"q bir de bir bokmuşsun gibi yallah diyorsun az kudur la onca yanıt verenden bir havlayan da nedense sensin bozuk psikolojine ağla
kanka yanlız verilen cevaplardan kimin kudurduğu belli oluyor canısı neyse havlaman bittiyse bildirimin geliyor hani yeter da. hayır hala havlamaya devam edicem diyosan sen yaz sorun değil ee bi de kendini az daha açıkla bana ya kudurukluğun geçer belki hadi canım s. ordan
Ben senin a... na gelip ötmedim sen gelip zırladın valla 100 kişi birini beğenmiş senin beğenmemen ve cahilliğinle renk seçememeni zaten umursamadım gelip yamuk ağzınla yallah diyorsun havlama kelimesini de boşa kullanıyorsun köpek kadar değilsin keşke senin konuşma seviyen de havlamaya yükselebilse ne anlatmaya çalışıyorsun belki o zaman anlaşılırdı
Şu baştakiler yok olsa gitse ben mutlu olurum valla sanat, kültür, hava civa, huzur, eğitim, yemek burada.. Bilmediğim ülkede ne yapayım ki turizm rehberliği okudum 3. yılda bıraktım dışarıdan görüldüğü gibi değil yurt dışında yaşamak ve insanları.. Ölsen ilgilenen yok ruhsuz benciller.
Herkes Aydın esiyor diyor ama bakıyorum herkes ilçede... Merkezde biz güneşten korunmak için kendimi yırtıyoruz bak sıcaktan korunmasını geçtim.. Cilt kanseri olacağız ya bu delik ozon tabakası yüzünden. Gittikçe güneş daha yakıcı olmaya başladı..
Pizza yemezsem olmaz bir şey değil benim için o yüzden yersek oradan sipariş ediyorduk.. Senede 1-2 can sıkıntısı sipariş ediyoruz öyle bu sefer de pizza yiyelim deyip.
Erkekler yiyor ya zayıf kuzenim bir oturuşta bir ekmek 10 yumurta yiyordu ve çevremdeki çoğu erkek de böyle çöp öğütücü gibi her şeyi yiyor üçer beşer atıyorlar hamburgerleri ağızlarına..
yok be ben öyle değilim abartmıyorum o çöp teorisi doğru o yüzden kendimi çöp olarak görmüyorum bir makalede görmüştüm :D kendimi sadece yaprak sarmasında zorlarım gerisi boş :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Efekt gibi görünüyor fotoda. Efekt mi var yoksa fotoda?
FİLTRELERDEN BEĞENDİĞİM KIZIL DİYE EKLEDİM YA
Ortadaki şu anki saçım hiç kızıl yapmadım
Valla her kızın içinde kızıl saça dönme çılgınlığı yatıyordur 😂😂
Beyaz tene kızıl ve sarı gider. Sarışın hatun tastır
Hiçbir şey belli değil ki kızıl herkese yakışmıyor yapan çok bide. Siyahta kal
2 senedir siyahlayım bi' gözüm kaydı kızıla
Şimdi çoğu kişi bakır ya da kızıl. diyor ama o boyalar sürekli yenileme ister maliyetli yani. Siyahi 4-5 kere sürdü mu srtik saçına oturuyor o kadar masrafı yok
Yakisma olarak beyaz tene kızıl ve bakır.
2 senedir siyah boyuyorum maalesef akınca kızıl kahve kalıyor ya siyahıyla kaldığı yok.. :(
Hadi ya benim saçımda kalıyor boya markan ne?
Aynı marka kullanmıyorum amonyaksız orta iyi doğal içerikli hangisi varsa onu istiyorum veriyorlar öyle alıyorum
Amonyaklı mı kullanıyorsun belki ondan seninki kalıcıdır
Knk ben palette kullaniyorum
Akmıyor olabilir yapısından.. Zararlıymış btw ben de bir senedir buna geçtim sana da doğal içeriğe yönelmeni öneririm saçım gürleşti resmen önceki market boyalarında seyrekleşmişti ortası
Aşkım zararı saç yapısına bağlı bir tane kuzenim var o kadar güzel saçları var ki maşallah hep palette ile boğuyor ama o sürekli besleyici kremler falan kullanıyor sende öyle yapabilirsin.
Benim genetik saç ve cilt hassas ince ya o yüzden denedim gördüm bende batırdı market boyaları.. Bir de içerikten ya şimdiki yaşlarımızda çıkmaz belki zararı ama gelecekte birikmesi var bunun :(
Evet haklısın sendeki durum bendr de var saçımı yaktım yoluk gibi saçım çünkü sürekli açtım saçı ve 3. acmaya yandı saç. şu an yoluk gibiyim dkskeoe sadece siyaha boyuyorum ve ısı asla sürmüyorum. Topluyor saçım eski hacmi gelemyr basladi
Bir de hazır kutu olarak aldığımdan doğal içerikli de olsa içinden çıkan oksidanla boyayı kullandığımı fark ettim geçen.. Neden bilmem saçım keçe gibi.. Artık siyah yaparsam sadece boyayı süreceğim ya.. Gereksiz yıpratıyor. Sana da koyu renklerde direkt boyayı sürmeni öneririm. Oksidanlar çöpe..
Birkaç sene önce ben de yakmıştım enseden üste katlı kestirmek zorunda kalmıştım ama o zamanlar haftada bir renk değiştiriyordum.. siyahtan renkliye, renkliden griye..
Peki ne akdar surede topladı saçın? Bide oksidan surmeyince boya tutuyor mu
Kökten zaten sağlıklı saç çıkmaya devam eder kan değerlerinde bir sıkıntı yoksa, derine aşırı zarar vermediysen.. O yüzden kesmek huzlı kurtarır çünkü zaten ölmüş saça vitamin vb vermekle uğraşmaz o zaman vücut yeni çıkan sağlıklı saça verir desteğini.. Kesmezsen de döke döke kopar istediğin kimyasal bakımı yaptır çalıyla gezersin.. Denemedim daha oksidansız, siyaha karar verirsem yeni deneyeceğim.. Toplanması saçının uzamasına bağlı.
Ya sen en kısa zamanda deneyip. bana bilgi versene oksidani
Bunun için verilen cevabı atıyorum.
"Bunu hep merak etmişizdir, sadece boya ile saç boyamak nasıl sonuç verir, oksidan koymasak ne olur? diye. Oksidan boyayı uygulamaya hazır hale getiriyor, daha akışkan kıvamda olmasını ve saçlara kolayca yedirilmesini sağlıyor. Sadece krem boyayı saçlara yedirmek biraz zor olabilir, aynı zamanda yetersiz kalacaktır."
"Kesinlikle boyanmaz diye bir şey yoktur. Ancak oksidan boyanın saçta daha etkin olmasını sağlayan bir maddedir. Oksidan kullanmadan, sadece krem boya ile saçlarınızı boyadığınızda yoğun bir renk sonucuna ulaşamayabilirsiniz. Eğer renginizin uzun süre kalıcı ve yoğun olmasını istiyorsanız mutlaka oksidan ile karıştırmanızı öneririm."
"Boyanıza oksidan eklemediğiniz için saçlarınızda yeterli açılma olmayacak, renk yoğunluğu tam olarak istediğiniz gibi tutmayacaktır. Aynı zamanda krem kıvamı da uygulama aşamanızı zor hale getirecektir. Oksidan yerine kullanılabilecek alternatif ürünler de yok değil. Elimizde sadece tüp boya krem var ama oksidan yok ise birkaç alternatif yöntem deneyebiliriz."
"Saç boyasına oksidan yerine saç kremi koyup uygulayanlar da var. Renk yoğunluğu elde edilmese bile, saçta var olan boyanın daha canlı görünmesini sağlayacaktır. 1 tüp saç boyasına yaklaşık 1 çay bardağı saç kremi ekleyerek boyanın daha kolay uygulanır hale gelmesini sağlayabilirsiniz."
"Su katmak da saç boyasının daha akışkan olmasını sağlayacak, uygulamanızı daha kolay hale getirecektir. Oksidanın saçlarınıza zarar verdiğini düşünüyorsanız, boyanızı hazırlarken oksidanı su ile de seyreltebilirsiniz. Bu da alternatifler arasındadır.
Sonuç olarak oksidan boyayı aktive ediyor ve rengin daha açık/koyu olmasına destek oluyor. Oksidansız saç boyama işleminde istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Alternatifler oksidan yerine geçmeyecek, sadece krem boyayı daha kolay uygulamanızı sağlayacaktır."
Araştırdığın için çok teşekkürler. Tiktokta falan yapan varsa izleyip ona göre deneyeceğim. Çok teşekkürler ❤️☺️
Bir laf varya esmer için sarışını sarışın için dünyayı yakarım diye ben dünyayi da yakarım kızıl için yani demem o ki hiç tartışmasız kızıl 😹
Siyah ben de beyaz tenliyim kesinlikle Siyah diyorum harika yakışıyor. birde saçın en uçlarına mavi balyaj yaptircam harika oluyor
Mavi balyaj bende ergenlikte kaldı ya tümünü yaptırsam belki
Kızıl zor evet. Bakır yap kumrala dönük bir bakır
Kızıl bakımı çok zor ve daha olgun gösteriyor bence bakır gider sana
Cilt alt tonumun mavi olduğunu düşündüğümden bakıra da güvenemiyorum pek
Ortadaki bakır en sağdaki kızıl en soldaki siyah knk
Siyah aşırı yakışmış duruyo ama bilemicem
Kendi saçım siyah da kumrala dönmüştüm bir aylık sonra mecbur kendi saçımı kullanmaya devam etmek için siyah boyadım ve aktıkça cansız tonsuz kızıl kahve olmaya başladı, 2 ayda bir o manzarayı görüyorum 3 senedir.. bi' kızıla gözüm kaydı
Siyah her zaman daha güzel geliyor
Herkes ayrı beğenmiş, ben de kararsızım öyle kaldım ortada..
siyahı beğendim canım baya
Senin içine hangisi sindiyse onu yapacaksın tabi ki bakma milletin ne dediğine boş ver
İnanana İkizler burcu olmak.. inanmayana da kararsız olmak.. O yüzden sorayım çoğunluğa göre yapayım dedim :( içime her saniye her renk siniyor çünkü yeşilinden sarısına morundan pembesine
hiçbiri çünkü yakışmamış.
Sen ne öneriyorsun peki
yüzünü göremiyorum ama beyaz tenli duruyosun o yüzden bakır tonları
En sağdaki bakır zaten be
ahahahh canım bakır tonlarını araştır derim snapchatte filtre deneyerek ton bulamazsın. hadi yallah
Hayatında renkleri bilmeyen cahil gevşeğin birisin burada kibar kalmaya çalıştık diye canım canım konuşunca kendini bir şey sanıyorsun sanırım hayatında koyu bakır ne bilmeyen boş beleş birine göre filtre bile sana fazla la
Re#zil e@zik psikolojili ergen
uzatma az ötede havla aq bi şey sordun söyledik canım
Ne söyledin la ne söyledin çsndlsnxkwnd ciddiye almayı geçtim boş bile yapamayıp zırladın hem yüzünü göremiyorum beyazsın bakır yakışır diyorsun hem de bakır tonları olan görselleri eklemişim hiçbiri çünkü yakışmamış diyorsun a"q bir de bir bokmuşsun gibi yallah diyorsun az kudur la onca yanıt verenden bir havlayan da nedense sensin bozuk psikolojine ağla
kanka yanlız verilen cevaplardan kimin kudurduğu belli oluyor canısı neyse havlaman bittiyse bildirimin geliyor hani yeter da. hayır hala havlamaya devam edicem diyosan sen yaz sorun değil ee bi de kendini az daha açıkla bana ya kudurukluğun geçer belki hadi canım s. ordan
Ben senin a... na gelip ötmedim sen gelip zırladın valla 100 kişi birini beğenmiş senin beğenmemen ve cahilliğinle renk seçememeni zaten umursamadım gelip yamuk ağzınla yallah diyorsun havlama kelimesini de boşa kullanıyorsun köpek kadar değilsin keşke senin konuşma seviyen de havlamaya yükselebilse ne anlatmaya çalışıyorsun belki o zaman anlaşılırdı
Ceren kor değil kör a"q
uu havalı şey seni fgdhaj ayy ne güldüm havlamana ya saol canısı
bakır kızıl güzrl olabilr
İkisi bir anda mı diyorsun
yok bakır veya kızıl, bakır rengi daha göze hoş
Yüzünü görebilsek bişeyler oluşcak kafamızda
Yüze göre renk mi belirliyorsun bro
kızıl ama şarap kızılı
Siyah kesinlikle senin rengin
Kızıl
Beyaz tenliye bayılıyorum
Yüzünü göremedim olmaz kabul edemem
Siyah <3
Siyah yap sonra bana gel canım <3 kıps ;)
Saçım şu an siyah zaten ortadaki şekilde aktı biraz sadece
O zaman direkt gel tatlım =)
Nereye geliyor ben anlamadım sçcneöxnd
Kızıl
Siyah tabi tatlım
Canım benim sacin daki renk den kicindaki tanga ayağın daki çoraba kadar siyah 😘
Bence de valla wşxnslmxs ama 2 senedir siyah saçlayım bir boğdu beni sanki ruh gibi geziyorsun beyaz tenle makyajsız
Siyah
Siyah
Herkes ayrı konuşuyor kafam iyice karıştı
Sen kendi düşüncene önem ver bu hayatta herkese kendini beğenirmezsin
Ben karar veremediğim için ortak beğeniye kayasım var. Bana kalsa peruk gibi her gün ayrı renkte kullanırdım saçımı.
Kızıl
Sen kızıla dön
Orta boyda kızıl olur mu peki biraz daha uzamasını beklemeli miyim sence
Olur neden olmasın.
Kararda bir tık üste geçersem boyatacağım bakalım..
Umarım güzel olur
Bakır
Ya seni gorebilirsem cok daha net konusurum
Tipe göre renk belirlemenizden zerre bir şey anlamadım ama
Stoya'yı bilir misin bilmem yüzüm aynı onun gibi ama kaşım daha kalın ve göz rengim yeşil değil ela
E o zaman evlenelimm :)
Evlilikten de aşktan meşkten iğreniyorum Türk aile yapısı sağolsun tüm erkekler bacım gibi
Ben de mi bacınım? :(
Görsel hiç ilgimi çekmiyor biliyor musun bir insanı beğenmem için yıllar geçmeli.. İlk görüşte beğenenlere şaşıyorum.
Allah beni kahretsin haklısın.
Kızıl
Bakır
Bakır
Siyah daha güzel
Siyah
Siyah
Siyah
Siyah
Bakır bence
Kızıl ve bakır
kızıl bence
kızıl bence
Siyah daha çok yakışır
Kızıl candır 🔥
Siyah gibi
siyah ve kızıl
Kızıl
Kizil
Orta boyda kızıl yaşlı gibi durur mu sence
Güzel bakarsan cekicidir
Ruhsuz bakıyorum maalesef ya TC hayatı
Kızılı seçme o zaman bakımsız sacda çok kötü duruyor
Ha ben göz bakışı olarak düşünmüştüm.. dncösnx
Eh orta seviyede ilgiliyim keçe gibi de gezmem
Fikrim bu
Kızılın çekimi bakımla birlesince güzeldir
bence yeşil
Yıllar önce yapmıştım hep boyamak lazım yorucu..
Btw memleketten çıktın dlxlsmx 09Efeler
böyle memleketin :D
Daha huzurla yaşayabileceğin güzel bir şehir bulamazsın be bakma yazın sıcağı illet ama inciri var
söke deyim ben rüzgar püfür püfür ama huzur hiç bi yerde yok tr sınırları içinde yakında avrupaya yerleşiceğim zaten sana aydın da mutluluklar :D
Şu baştakiler yok olsa gitse ben mutlu olurum valla sanat, kültür, hava civa, huzur, eğitim, yemek burada.. Bilmediğim ülkede ne yapayım ki turizm rehberliği okudum 3. yılda bıraktım dışarıdan görüldüğü gibi değil yurt dışında yaşamak ve insanları.. Ölsen ilgilenen yok ruhsuz benciller.
Merkez esmiyor hiç btw
merkezdeydim geçen pasaport pizzaya gittim kız arkadaşımla mükemmeldi :D
yani pizza mükemmeldi merkez değil. çok sıcakti lan çok
Herkes Aydın esiyor diyor ama bakıyorum herkes ilçede... Merkezde biz güneşten korunmak için kendimi yırtıyoruz bak sıcaktan korunmasını geçtim.. Cilt kanseri olacağız ya bu delik ozon tabakası yüzünden. Gittikçe güneş daha yakıcı olmaya başladı..
Ben hiç oradan pizza yememiştim önerdiğin iyi oldu teşekkür
Her yana ağaç dikilmeli diyeceğim ama evin balkonunda da durulmuyor ki
Ama baharları ve kışı mükemmel
nasil yemedin ya kaç yaşındasın :D
Dominos'tan alıp geçiyordum.. Orada yemedim hiç.
dominos tamamen çöp asla yemem ağzının tadını bilmiyor mussun
Pizza yemezsem olmaz bir şey değil benim için o yüzden yersek oradan sipariş ediyorduk.. Senede 1-2 can sıkıntısı sipariş ediyoruz öyle bu sefer de pizza yiyelim deyip.
tam bir pizza manyağıyım :D
Kumpir, iskender, kellepaça, suşi vb severim çok pizza hamburger vb sipariş etmiyorum ama denerim orayı bu hafta da
Seven de pizzayı tam seviyor.. Hamburger de öyle.
şimdi ben oğlak burcu oldugum için gözümün doyması lazım sende hak verirsen ki hamburger minnacik bir şey bir şey pizza kocaman :D
3 kişilik menü alabilirsin dlcnslxn Türk midesine uymayan boyutlar evet..
yavaş naptın sen o kadar çok yer gibi mi duruyorm :D 2 pizza aldik ikisinide bitiremedik :d
Erkekler yiyor ya zayıf kuzenim bir oturuşta bir ekmek 10 yumurta yiyordu ve çevremdeki çoğu erkek de böyle çöp öğütücü gibi her şeyi yiyor üçer beşer atıyorlar hamburgerleri ağızlarına..
yok be ben öyle değilim abartmıyorum o çöp teorisi doğru o yüzden kendimi çöp olarak görmüyorum bir makalede görmüştüm :D kendimi sadece yaprak sarmasında zorlarım gerisi boş :D
Sarma da limonlu zeytinyağlı olacak.. onu herkes zorlar 😂 etki olmadığı sürece
Kardeşim 13 yaşında şimdiden öğütücü gibi 7-24 ne varsa ağzına atıyor
sarma yapsana yiyek yakında yurt dışına gidicem son yemeklerım olur :D
Bakırrr
Her halinle güzelsin demek ki kuzum
Tatlılığa ve pozitifliğe bak çevrendekiler seni ısırmadan durabiliyor mu
Arada ısıran çıkıyor 😅
kizil
Pembe
Sol baştaki
Kızıl diyorsun.. 108. yaşın hayırlı gelsin btw
Çok seksi kızıl. Yakışmış
Alüminyum
Yok kalay a... ya
Kızıl
1 ve 3 aynı değil mi