Saç Bakım Saçımı daha koyu yaptım, olmuş mu? belma12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Ya beğenip begenmemekle gidip geliyorum resmen nasıl rengini açabilirim geri bilemiyorum olmuş mu olmadıysa boya akıtma yöntemi yazar mısıniz Saçımı daha koyu yaptım, olmuş mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet olmuş bence 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kesinlikle daha iyi, hatta bir iki ton daha koyultabilirsin 0 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Evet çok yakışmış. Önceki saçından daha iyi duruyor 0 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Saçların güzel olmuş ben yakıştırdım ama yanmışlar. Bir süre sadəcə bakım yapmanı, işlem yapmamanı tavsiye edərim. 1 0 Yorumla
YeniAy1991 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 78% +1 yıl Önceki daha güzel mis ama böylede güzel beyaz tenlisin hepsi yakışır ama en güzel doğal saç rengin yakışır eminim 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Ten renginizi daha fazla ortaya çıkartmış.Hoş durmuş.Bir ton koyusunu da deneyebilirsiniz.Haberiniz olsun.Güle güle kullanın. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Av peşindeyim diyosun. Oltamın ucunda küçüğünden büyüğüne çeşit çeşit kanca var diyorsun. Kimini denize geri atar kimini yerim diyorsun! 0 0 Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olmuş bence ama önceki daha güzelmiş sanki. Yine de bunu da kullan kötü değil 1 0 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Saçların çok güçsüz görünüyor bi süre işlem yapmamalısın 1 0 Yorumla
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 2 side güzel duruyor fakat ilk haliniz daha güzel sanırım 0 0 Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Günaydın... açık renk daha çok yakışıyor. tenine daha uygun 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Açık hali biraz fazla çocuksuymuş. Lolita seviyesine hoşgelmişsin 0 0 Yorumla
Emreyks31 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Doğal sarışınsan kötü olmuş beyaz tenlilere sarı ton renkler daha iyi gider 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Yakışmış ve alımlı gösteriyor. çok güzel olmuşsun 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Gayet güzel iki hali de. Ben sarışın olduğum için sarıyı daha çok severim ama. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ozellikle 2. fotoda cok guzel bence. akitmak istersen şampuanla karbonati karistir akiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yuzu baya uzun bir kiz olarak ama kendini guzel saniyor tipik kezban iste 0 0 Yorumla
azramxmxm Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Güzel ama açık kumral yapsan çok daha kolayına gelirdi yavrum 1 0 Yorumla
69buz69 Takip Et Xper 4 Yaş: 56 +1 yıl Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence her ikiside güzel 0 0 Yorumla
kirasooon Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl cok cok yakismis!!! zamanla renk gecer zaten sariya donebilceksin dert etme 0 1 Yorumla tradermathh +1 yıl Sarı daha değil mi Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sarı sana gitmemiş diğer renk daha iyi 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Eskisine nazaran daha güzel olmuş sanki 0 0 Yorumla
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkiside güzel bence kumral daha tatlı gostermis 0 0 Yorumla
ageof2 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olmuş bu gerçekten senmisin emin olamadım 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Olmuş ile olmamış arasındayım 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yakışmış 0 3 Yorumla tradermathh +1 yıl Sarı daha iyi bence Yorumla primadonna_girl +1 yıl İkisinde de tatlı görünüyor Yorumla tradermathh +1 yıl Ama sarı daja çekici Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Saç Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. eski hali daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Evet olmuş bence
Kesinlikle daha iyi, hatta bir iki ton daha koyultabilirsin
Evet çok yakışmış. Önceki saçından daha iyi duruyor
Saçların güzel olmuş ben yakıştırdım ama yanmışlar. Bir süre sadəcə bakım yapmanı, işlem yapmamanı tavsiye edərim.
Önceki daha güzel mis ama böylede güzel beyaz tenlisin hepsi yakışır ama en güzel doğal saç rengin yakışır eminim
Ten renginizi daha fazla ortaya çıkartmış.
Hoş durmuş.
Bir ton koyusunu da deneyebilirsiniz.
Haberiniz olsun.
Güle güle kullanın.
Av peşindeyim diyosun. Oltamın ucunda küçüğünden büyüğüne çeşit çeşit kanca var diyorsun. Kimini denize geri atar kimini yerim diyorsun!
Olmuş bence ama önceki daha güzelmiş sanki. Yine de bunu da kullan kötü değil
Saçların çok güçsüz görünüyor bi süre işlem yapmamalısın
2 side güzel duruyor fakat ilk haliniz daha güzel sanırım
Günaydın... açık renk daha çok yakışıyor. tenine daha uygun
Açık hali biraz fazla çocuksuymuş. Lolita seviyesine hoşgelmişsin
Doğal sarışınsan kötü olmuş beyaz tenlilere sarı ton renkler daha iyi gider
Yakışmış ve alımlı gösteriyor. çok güzel olmuşsun
Gayet güzel iki hali de. Ben sarışın olduğum için sarıyı daha çok severim ama.
Yerinde olsam bu vesileyle tesettüre girerdim. Berbat olmuş
ozellikle 2. fotoda cok guzel bence. akitmak istersen şampuanla karbonati karistir akiyor
Yuzu baya uzun bir kiz olarak ama kendini guzel saniyor tipik kezban iste
Çok kötü değil ama sanki eski hali daha iyiymiş gibi beehh
Güzel ama açık kumral yapsan çok daha kolayına gelirdi yavrum
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence her ikiside güzel
cok cok yakismis!!! zamanla renk gecer zaten sariya donebilceksin dert etme
Sarı daha değil mi
Sarışın daha güzelmişsin ya.
eski halin daha güzel canım
Abes durmuyor , olmuş bence. :)
Çok güzel ve çekici olmuşsun
Eskiside güzel yeniside
Yakacaksin bir gün. Allah muhafaza