Saç Bakım Kızıla dönük saçlarımı nasıl bakır rengi yaparım? belma12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Ya saçımı ben bu kadar koyu bakir istemiyordum daha açık tarcin bakir gibi istiyordum bu kızıla dönük oldu nasıl açılır 1 -2 ton Kızıla dönük saçlarımı nasıl bakır rengi yaparım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bademjkannen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Instagram reels de sürekli çıkan mal bi kızıl vardı, ona benzemişsin 0 1 Yorumla belma12 +1 yıl sus be sus Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 3 yıl içinde saçların kurtarılmayacak hale gelecek! 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. İyice modunu düşüreyim hemen. Kııızzzz tuğla gibi olmuş saçların 0 0 Yorumla
Kuafor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bana tarçin kizil gibi geldi ama yani tarcin kizin genel olarak boyle oluyor 0 2 Yorumla belma12 +1 yıl yinede ben bir iki ton açmak istiyorum nasıl yapalım Yorumla Kuafor00 +1 yıl Cok riskli olur saclari yakabilirsiniz kuafore gidip yaptirmalisiniz Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kızıl her zaman iyidir 0 1 Yorumla belma12 +1 yıl hayor Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence hoş yakışmış yaa. Ama kendi terciihin tabi 0 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl ten rengin çok güzel saçlarınla birlikte 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Yakışmış kirve 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Instagram reels de sürekli çıkan mal bi kızıl vardı, ona benzemişsin
sus be sus
3 yıl içinde saçların kurtarılmayacak hale gelecek!
İyice modunu düşüreyim hemen. Kııızzzz tuğla gibi olmuş saçların
Bana tarçin kizil gibi geldi ama yani tarcin kizin genel olarak boyle oluyor
yinede ben bir iki ton açmak istiyorum nasıl yapalım
Cok riskli olur saclari yakabilirsiniz kuafore gidip yaptirmalisiniz
Kızıl her zaman iyidir
hayor
Bekle yıka açılmazsa doğal açıcı kullan
Bence hoş yakışmış yaa. Ama kendi terciihin tabi
cokda yakismis kurcalama
Çamaşır suyuyla
Daha iyi olmuş bence
ten rengin çok güzel saçlarınla birlikte