Saç Bakım Bukle belirginleştirici önerir misiniz? Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben panteninkini kullanıyorum kokusu güzel fakat işlevi yok Bukle belirginleştirici önerir misiniz? Cevapla İş Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Urban care vardı onu biliyorum gratise görmüştüm 0 0 Yorumla
29292882ss Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Y rraka sar saçlarını bukle olr 0 1 Yorumla Laravvrexcvvby +1 yıl Terbiyesiz Yorumla
Kalpgüzelliği Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Elidor var urban care var 0 2 Yorumla Laravvrexcvvby +1 yıl Elidorun kokusu güzel değil urbanin kokusu nasil Yorumla Kalpgüzelliği +1 yıl Kokusunu bilmiyorum kullanmadim ama baya güzel diyorlar benim saçlarım zaten kıvırcık fazla kullanmiom. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Urban care vardı onu biliyorum gratise görmüştüm
Y rraka sar saçlarını bukle olr
Terbiyesiz
Elidor var urban care var
Elidorun kokusu güzel değil urbanin kokusu nasil
Kokusunu bilmiyorum kullanmadim ama baya güzel diyorlar benim saçlarım zaten kıvırcık fazla kullanmiom.