Saç, bir insanı görüntü olarak ne kadar değiştirebilir sence?

#mutlugünler
Saç, bir insanı görüntü olarak ne kadar değiştirebilir sence?

#mutlugünler
Saç, bir insanın görüntüsünü önemli ölçüde değiştirir bence yani Saç, kişinin yaşını, sağlığını, kişilik özelliklerini ve hatta kültürel geçmişini yansıtabilir. mesela koyu saç genellikle ciddiyet ve otoriteyle ilişkilendirilirken, açık saç genellikle gençlik ve enerjiyle ilişkilendirilir. :D
Tamamen 180 derece değiştirir bir kadının açık hâli ile kapalı hâli çok alakasız olabiliyor kapalıyken mesela saç ile beraber yüzün bir kısmı da örtünüyor
Cevap
11Cevap
Bir kaç ay önce upuzun saçlarımı omuzlarımda kestirdim bin pişman oldum diyim sen anla..🤦♀️
Çok rahat oluyo kız bu yaz sıcağında üzülme ben de senin gibi yaptım 😃
Hala alışamadım yıllardır uzun kullanıp bir anlık kararla kısaltırsan saf gibi kalıyorsun..😂
Aynada kendine şunu söyle"sen her halinle ayrı güzelsin" 😌
Tam da ayna karşısında hazırlanırken iyi oldu bu. Evden çıkmadan söyleyeceğim..☺️
😌😌😌
Yaa, yarın ben de uzun olan saçımı kestireceğim, inşallah pişman olmam. 🥺
Ben pişman oldum..🤦♀️
@PinkVenomm kökü sende bacım ya ben hiç pişman olmadım hatta o kadar kısa kestim ki enseme şaplak atılırdı yani 😃
Öyle bir değiştirir ki benim tanıdığım bir çocuk vardı uzun kıvırcık saçlıydı bir gün saçlarını kestirip düzleştirdi yemin ederim tanıyamadım 😂😂
Acayip etkiliyor. Hatta bu yüzden değişmek, yeni bir hayata başlamak istediğimde önce saçlarımla başlarım
Çok değiştirir. Bu yüzden saçı olmayan erkek ile olan bile ayrışır ki saçın boyu tipi bile herkese ayrı iyi ya da kötü gösterir...
Evet bu yüzden insanları saçsız algılama gibi bir yetenek geliştirdim. Böylece hiç değişmiyorlar.
En büyük etken bence ya tanıyamayacak derece değiştirir kuaförüm ordan biliyorum
Baya değiştirir en sağdaki hali en güzeli Rihanna seviyorum dinlerim baya
Yüzde yüz değişimi saç ve kaş hallediyor.
Oldukça fazla. Oldukça hem de.
Bazılarına şahit oldum çok degiştiriyor 🙄
İnsanın görüntüsündeki büyük etkenlerdendir
şekilde ki gibi çok değiştiriyor :D
Çok değiştirir
Çok fazla değiştiriyor
%50 etki ettiğini düşünüyorum
Aşşırı değiştiriyor..
bayagı degıstırıyor
Çok değiştiriyor
Değiştiriyor
%80 değiştirir