Doğuştan bakır kizili saçlarımı aciciyla açtım sizce ne renge boyasam ya da böyle güzel mi

Doğuştan bakır kizili saçlarımı aciciyla açtım sizce ne renge boyasam ya da böyle güzel mi

Saçlarından ziyade kardeşim sol gözünde kayma mi var doktora göründüm mu bu sebebten dolayı onu sormak istedim sonrada ten rengin açık olduğu için açık kahve sanki daha güzel dururdu bir dene istersen
@krtlcac sonrasında okudun mu açık kahve yakışır diye ilk başta kızın saçından daha önemli kızın sağlığı kel olsa ne yazar kız ilk başta sağlığı bence daha önemli belkide kız bunun farkında fakat göz doktoruna gitmeye utanıyor ben sadece onun bilinçlendirmek istedim ayrıca kötü bir yorum yapmadım insan gibi sağlığını düşünerek yorum yaptım ayrıca saciylafa alakalı yorum yaptım ilk önce insanız sonra ne yorum yapacaksak yaparız örnek sende soru sorsan böyle fotoğraf paylaşıp sanada aynı şekilde yorum yapardım örnek kardeşim yüzünde bir felç mi var yanağın yamuk çıkmış gibi burada önemli olan insanları uyarmak ve sağlıklarını daha ciddiye almak konusunda bilinçlendirmek tır bunu sende yapabilirsin benim görmediğim senin gördüğün insanları uyarmak onları bilinçlendirmekte kötü bir durum yok ayrıca ne dilin nede yazdığın yorum içinde sana bir şey derlerse senden çıkmış olur sen insaniyet namına uyarmış olursun gerisi kendi bileceği iş
Tamam bende sana kötü bısey demıyorum soru neyse ona cevap vermek lazım küçülseme olmaz doktora gıtmeye yok soyle gorunmeye ıhtıyacın var demek alay konusu olur küçülsemek olur bende sana kötü bısey demıyorum bı anlık yazmıssın ama sana sorulan soru sanada sorulmamış aslında çoğul kullanmış senın saçına yorum yapmanı beklerdım olmus ya da olmamıs gözlere değil rabbim öyle yarattmıs uzatmaya gerek uzadıkca uzan en guzelı kısa keselim olur mu kırmamışımdır umarım senı
orjinal rengi nasıldı bilmiyoruz tabi ama bakır kızılı zaten güzel bir renk öyle bırakman güzel olur... seninki gibi kızıl yapmak isteyenler uğraşıyor da başarılı olamıyor sende doğalı var ;)
Cevap
41Cevap
Bence guzel olmus sempatik gözüküyorsunuz sadece saçlarınzda işlemden dolayı galiba yıpranma var gibi kırıkları aldırırsaniz daha guzel olur gibi ama böyle de guzel
Benim saçlarda böyle daha kırmızı diyim senle evlensek ailecek kırmızı kafa oluruz 😀
Ne güzel saçın var. Uğraşma bence millet bu renge ulaşmak için kuaför öldürüyor :D
Çok açık olunca yaşlı gibi duruyor kadınalr bu saç tonunda
Bence güzel renk saçın teninin rengi çok iyi sacinla super
Kötü bir renk değil ama bakım şart..
bence kötü değil ama çok bakım isteyen bi renk açmışken açık renklerdrn git
Sen sakın değiştirme saç rengini
@doganburak65 neden
Siyah saçın en çok yakıştığı kişi sensin
Çok güzel, biraz boyunu kısaltıp, düzleştirici ile de fön çekilince nefis olur. Ben bile düşerim.
Yasli cildin var ama ona ragmen tatli olabilirsin sacinin rengide gayet iyi
Bakire kız anladım o kadar çok bakire sorusu çıktı ki karşıma sanırsam bu sitede hep bakireler var. Saçın güzel olmuş bu arada 🤣
Kim ne derse desin saç rengin çok güzel kimseye aldırış etme
Teşekkür ederim
Tenine pek uymamış sadece, daha koyu bir renk daha iyi olabilir
Elhamdülillah gözlere bak Lucifer kaçmış korktum açmayın çok pişmanım
Yüzüne bakım yaptır saçınıda siyah yap
Emredersin
Aa özür dilerim valla sonuna bence yazmayı unuttum affedersiniz
Ben de sert davrandim özür dilerim ağlayarak yazıyorum da bunlari
Nedenki
Uyumuyorum burdayım
Beğenmedim yani çirkin değilsin ama tarzın kötü
Aman sana zaten begen diyen yok la
Haklısın özür dilerim 👋
Bence hiç bozma rengini çok güzel rengi var
Doğal her zaman iyidir knk
Kırmızıı tavsiye ederim size yakışır bence
Her insan her haliyle güzel/yakışıklı benve
Çok tatlı renk be
böyle kalsın çok güzel tam istediğim renk 🥺
Kaş ektir biraz. Kaşların yok senin birtek.
Hayır gayet güzel bir renk
Böyle tütün rengi gibi duruyor
Rengi zaten çok güzelmiş dokunma bence.
Gamzen var güzel sevdim
İlk fotoğrafta aşırı korkunç bakmışsın :D
Daha farklı bir renk yaptırabilirsin
Siyah yap direk ya da kuaföre git
Daha da tehlikeli olmuşsun gibi gorunuyor
Pek anlamam ama sana cok yakışmış gercekten
Gayet başarılı
Keşke acmasaydin
Ten rengine uyumlu güzel