Kıvırcık
Düz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kişiye göre değişir Düz saç, genellikle daha düzgün, pürüzsüz ve parlak bir görünüme sahiptir. Düz saç, taranması ve şekillendirilmesi daha kolay olabilir.
Saç kesimi ve stil vermek konusunda daha fazla esneklik sunabilir. Düz saç, genellikle daha az hacimli görünebilir, bu nedenle daha hacimli bir görünüm isteyen kişiler için ekstra çaba gerektirebilir. Kıvırcık saç, doğal olarak hacimli, dalgalı veya kıvrımlı bir yapıya sahiptir ve bu nedenle daha hacimli bir görünüm sunabilir.
Kıvırcık saç, doğru şekillendirme ve bakım ile çok güzel ve çarpıcı bir görünüm elde edebilir. Kıvırcık saç, doğal olarak daha fazla nem içerdiği için daha fazla neme ve özene ihtiyaç duyabilir. Kıvırcık saç, bazı kişiler için daha fazla tarak veya fırça kullanımı gerektirebilir ve şekillendirme için daha fazla zaman ve ürün gerektirebilir.
Ben düz saç diye yanııt verdim ama kıvırcık saçta bazıları için çok güzel gözüküyor hatta fazlasıyla güzel olan kızlar oluyor kıvırcık iken onlara düşüyorum. Bazen de inanılmaz derecede düz saç çok güzel duruyor ben bir de düz kısa saçlarından da hoşlanıyorum o da çok iyi oluyor. Ya ben bütün saç stillerinden hoşlanıyorum galiba karşımdakine göre bu değişiyor yakışan var yakışmayan var.
kıvırcık saç seviyorum
teşekkürler
Düz tabiki
Teşekkürler
Cevap
23Cevap
ben düz seviyorum daha çok yani dalgalı da seviyorum ama tam kıvırcık bana sevimli geliyor çekici gelmek yerine. yanakları sıkıp seviceksin bebiş sever gibi kıvırcığı :)
Eskiden kıvırcık beğenirdim ama şimdi kesinlikle düz kıvırcıklar her zaman kıvırcık saçın bakımının zor olduğunu söylerler ama bence düz daha havalı
Kızları buldunuz sacları kaldı ans, 😂😂😂 neyse yazmisken belirteyim bari; düz seviyorum.
Kıvırcığın kendine has bir tatlılığı, bir çekiciliği var ama tercihim düz olurdu.
Kıvırcık saç erkeklerde değil ama kızlarda hoş duruyor tabii aslında erkeklerin yüz yapısına göre daha hoş duranlarda var
Beye göre kime göre? Bence yakışanı var yakışmayanı var herkes yüz hattına uygun saç yapmalı ama genelde düz herkese yakışıyor
Zaman zaman değişiyo her zaman düz ya da kıvırcık kalmamalı diye düşünüyorum
Kıvır kıvır severim düzde güzel kadınlar zaten hep güzel hepsini seviyorum
Düz veya hafif dalgalı saç daha çok ilgi çekici bence...
Düz saç seviyorum daha çok ama saçlarım maalesef dalgalı
Düz ve popoya kadar inen saçlar.
düz saç çekiciliği var
Bence ikisininde ayrı çekiciliği var
Her ikisinin de ayrı seksepalitesi var
Düz saç tabiki
Kıvırcık tabiki çok tatlılar
her insana her saç modeli gitmiyor ki
Kendine yakışan olmalı bence güzel kadın 😊
herkese her saç tipi yakışmıyor. kıvırcıktan yana olsam da herkese yakışmıyor bence
Ben dalgalı saçları daha güzel buluyorum
Düzün kurbanı olayım ya
Düz saç
Düz,
Düz.
Düz Saç
Kıvırcık
Düz olsun, Seninde düzdür galiba.
düz saç
Kıvırcık
Dalgalı saç.
Dalgalı