Saç Bakım Değişiklik istiyorum, kızılın bu tonu bana yakışır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçlarım uzundu kestirdim omuzumdan biraz daha uzun boyutta ve bu renk yaptırmayı düşünüyorum yakışır mı Değişiklik istiyorum, kızılın bu tonu bana yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl İlk resimdeki saçların rengi daha güzel, super duruyor 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama saçlarımı kestirdim farklı ton denemek istiyorum Yorumla hharharis +1 yıl Kızıl dene Yorumla Soran +1 yıl Ikiside kızıl zaten Yorumla hharharis +1 yıl Her zaman kızıl diyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama ikisi de güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saçın cansız duruyor. Kuaför alttaki saç tonunu tutturursa yakışır. 1 0 Yorumla
Gözdemmmm12 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence çok hoş durur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bebegimmmm Yorumla Gözdemmmm12 +1 yıl Rica ederim kuzucum Yorumla
Arda6750 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Üstteki sensen eğer güzelsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Üstteki benim alttaki manken o tona boyatmak istiyorum Yorumla Arda6750 +1 yıl Yapma böyle kalsın çok hoşuma gittin güzelsin 🤭☺️ Yorumla
Üsengeckiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yakisir ama kaslarini da boyat daha dogal durur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaşlarımı açmam gerekiyor onunlada uğraşmak istemedim ama dediğin gibi daha güzel olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana siyah yakışır 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kızıla yapacaksan ilk foto iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani zaten şu an o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşündüm de küt saç sana çok yakışır dusundunmu kestirmeyi Yorumla Soran +1 yıl Şu an omuzlarımda sacim yeni kestirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Omuz hizasında mi ay tam öyle hayal ettim bence çok yakışır birde siyah olsa Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Evet gözleri de değiştirirsen yakışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Unbreakable43Y +1 yıl Takıldım öyle iyisin bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İlk resimdeki saçların rengi daha güzel, super duruyor
Teşekkür ederim ama saçlarımı kestirdim farklı ton denemek istiyorum
Kızıl dene
Ikiside kızıl zaten
Her zaman kızıl diyorum
Tamam
Pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama ikisi de güzel
Saçın cansız duruyor. Kuaför alttaki saç tonunu tutturursa yakışır.
Bence çok hoş durur
Teşekkürler bebegimmmm
Rica ederim kuzucum
Üstteki sensen eğer güzelsin
Üstteki benim alttaki manken o tona boyatmak istiyorum
Yapma böyle kalsın çok hoşuma gittin güzelsin 🤭☺️
Yakisir ama kaslarini da boyat daha dogal durur
Kaşlarımı açmam gerekiyor onunlada uğraşmak istemedim ama dediğin gibi daha güzel olur
Sana siyah yakışır
Ama kızıla yapacaksan ilk foto iyi
Yani zaten şu an o
Düşündüm de küt saç sana çok yakışır dusundunmu kestirmeyi
Şu an omuzlarımda sacim yeni kestirdim
Omuz hizasında mi ay tam öyle hayal ettim bence çok yakışır birde siyah olsa
sari kahve arasi siyaha yakin ton senin rengin
Christina Hendricks kızılı yakışır.
Bence şu an daha iyi duruyor.
Evet gözleri de değiştirirsen yakışır
Neden
Takıldım öyle iyisin bence