Merhabalar teğemenim. Bu konuda Bosna'dan yorum gelmemişti onu da siz tamamlamış oldunuz. 😀 Teşekkür ederim, iyiyim. Siz nasılsınız? Göz bebeğimiz, sevdiğimiz, değer verdiğimiz güzeller güzeli Bosna' ya ve Efsane Lider Aliya İzzet Begovic' e selam olsun!
Astsubayım benim Türkçe biraz az kusur bakmayın 😊Bosnia Herzegovina düşünceleriniz için çok teşkürler , ALİJA bizim için nekadar değerli MUSTAFA KEMAL ATATÜRK okadar değerli bir fark yok , size hayırlı görev. Son olarak ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 🇹🇷 SARAYBOSNA DÜŞMEZ 🇧🇦
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzelms ya cok havalı ve şirin
Astsubayın merhaba sizde kamuflaj foto yasak değil?
Ben bosnia ordusu Teğmen memedbegović nasılsıniz?😊
Merhabalar teğemenim. Bu konuda Bosna'dan yorum gelmemişti onu da siz tamamlamış oldunuz. 😀
Teşekkür ederim, iyiyim. Siz nasılsınız? Göz bebeğimiz, sevdiğimiz, değer verdiğimiz güzeller güzeli Bosna' ya ve Efsane Lider Aliya İzzet Begovic' e selam olsun!
Astsubayım benim Türkçe biraz az kusur bakmayın 😊Bosnia Herzegovina düşünceleriniz için çok teşkürler , ALİJA bizim için nekadar değerli MUSTAFA KEMAL ATATÜRK okadar değerli bir fark yok , size hayırlı görev.
Son olarak
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 🇹🇷
SARAYBOSNA DÜŞMEZ 🇧🇦
Problem değil, ben sizi gayet iyi anladım. Var olsun Türkiye! Var olsun Bosna Hersek! 🇹🇷🇧🇦
Cansınız, kansınız astsubayım ❤️
Silahımız bir olsun , kolay gelsin.
Ne alaka abi ya.. çek osbir rahatla. Takılma böyle seylere asdfg
Genelde alnı dar olanlar böyle yapıyor
Ruslarda çok iyi duruyor