Saç Bakım Saçı dökülmeyen erkek gamsız mıdır? kingvictorius Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor gün itibariyle 26 oldum daha tek tel düşmedi bazıları daha 21 yaşında kelleşiyor Güncellemeler+1 yıl genetik önemli de bence %60 beslenme stres yaşam biçimi vs. Saçı dökülmeyen erkek gamsız mıdır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır değildir. 0 0 Yorumla
Bidakkabişeysöylicem Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl O genetik de dökülenlerin sende nazar edecen kel kalacan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Babamında saçları yerinde bilmiyorum. Çok mastürbasyon yapmak mı saçı döküyor nedir bunun nedeni bilemedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alakası yok genetikle alakalı bir durum çoğu erkek 30 yaşına gelmeden onleri tepesi kelleşiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok alakası yok bence, gerçekten zorluklar yaşayan arkadaşımın gür gür saçları var 0 0 Yorumla
dost92 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Benim de dökülmüyor ama beyazlaştı 0 1 Yorumla dost92 +1 yıl Neden gamsız olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır değildir.
O genetik de dökülenlerin sende nazar edecen kel kalacan
Babamında saçları yerinde bilmiyorum. Çok mastürbasyon yapmak mı saçı döküyor nedir bunun nedeni bilemedim.
Alakası yok genetikle alakalı bir durum çoğu erkek 30 yaşına gelmeden onleri tepesi kelleşiyor
testesteronu fazla olanin ki kolay dokulur keller den korkun
çok alakası yok bence, gerçekten zorluklar yaşayan arkadaşımın gür gür saçları var
Gamsız adam gamsız adam, belki öyledir
daha çok genetik bu dökülmeler ya
Benim de dökülmüyor ama beyazlaştı
Neden gamsız olsun
İlgisi yok.
Genetik heralde