AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kabaran deyince devamını okumadan başka bir şey anladım affet
Niye böyle bi milletiz biz
Aslında ben çok efendi bir insanım ama bazen böyle sapkınlığım tutuyor.
Kardeşim duştan sonra sirkeli su ile duruluyordu, onu dene istersen bir de.
Fayda eder mi kii ya ne yaptıysam olmadı hayrına bir kuaför bana keratin yapsın bi yaa ağlıcam cidden anksiyete oluştu bende bu
Betül güzel tavsiye vermiş… Fayda eder mi gerçekten bilmiyorum, yardımcı olamadığım için kusura bakma ama kardeşim öyle yapınca saçları yumuşacık oluyordu. Faydalarını bir araştırsana sirkeli suyu.
Evdekiler doğal sirkeli su yapıyor elmadan falan deniym bari anksiyete yaşıyorum şu an bi saçtan dolayı ya saçım salık gezemiyorum 🥹
Umarım bir yolunu bulursun ya… Bu arada kabaran yazmasaydın daha güzel bir başlangıç yapabilirdik. Hahahah
Saçlarının nasıl göründüğünü merak ettim doğrusu, ne kadar kötü olabilir ki yani.
Yani kabarık böyle hani bakımsız gibi duruyor cansız kuru ben bir de çok sağlıklı beslenmiyorum yani yumurta falan yemeyi sevmiyorum oradan da vitamin almayınca saça da yansıyor galiba ve bakımsız gibi duruyor ama aslında ne bakımlar yapıyorum 🥹🥹
Yani abim bile saçlarının üstü senin tiftik tiftik diyo 🥹
Ya sen zaten önce beslenme düzenini değiştirmelisin ki :(((
Değiştiremiyorum ama yiyemiyorum 🥹 instaya giriyorum herkesin saçları dümdüz bebek gibi benimki kabaran tiftik tiftik tiftik bak gene kabaran dedim 😂 pardon dkepdlwpkxw
Yaaa bi de kabaran deyince aklıma ne geldi söylesene
Yani sence ne gelmiş olabilir? Hahzjsjjx
“Kabaran” saçlarının sağlıklı olması için öncelikle düzenli beslenmelisin şekerim. Sonra da en kolay ve ulaşılabilir çözüm olan sirkeli suyu dene. Baktın işe yarıyor, devam edersin ama bence diğer hanımefendinin tavsiyesini uygula, sanki o daha besleyici ve faydalı gibi.
Evet o çok dikkatimi çekti ztn denemek istiyorum en kısa sürede
Valla saflığım tuttu ne geldi dkepdlwpdlwp
Şimdi iki şey kabarıyor, birisi kabarınca giriyor, diğeri kabarınca girecek kadar olmuyor ama dokununca sular seller akıyor. Açıkça yazacak olursammm
Biri klitoris, diğeri penis hahahah
Erkek milleti değil mi hep aynı şeye basıyo beyin anladım ztn bununla alakalı olduğunu bi de ahlaklıyım diyorsun dkeoxkwpxkwpdq
Yaaa madem anladın niye ısrarla soruyorsun? Hahahha
Evet aslında sapık değilim ama bugün muziplik yapasım tuttu.
Oy oyyy gençlik yaa benim yarın dersanem var tanımadığım insanların içine giricem nolurdu saçlarım güzel olsa düz gitseydim Off 🥹
“Kabarmasa” daha iyiydi değil mi? Hahxjsjs
Ya kıyamam takılma bu kadar, eminim ki çok güzel bir kadınsındır…
Kadın değil kızım ahaiahahahuaa
Bu detayı bilmeme gerek var mıydı? Hahahahahh
Güzelsindir işte yahu aaaaa, çok kabartma ama hajdjsjs
Vardı tabi kepwlxpsx offf saçım tiftik tiftik
Neden vardı? Hahsjsjdj
Tiftik tiftik mi yoksa kabaran mı? Haıxkdkdk
Sen yarın sabah veya bu gece sirkeli su tarifi ile idare et, sonra da en kısa zamanda ısırgan otunu yap. Ama en önemlisi de beslenme düzenine dikkat et ve bir doktora görün muhakkak.
Yaa duştan yeni çıktım yani 1-2 saat oldu tabi girmeden zeytinyağı yaptım biri de onu yap dediydi onunda yumuşaklığı dışında pek faydası olmadı gibi
Sen şu sirkeli suyu yap
Kabarmasın… hajdksjd
26 yorum olmuş karşılıklı yuh be, gel özelden devam edelim hahzjsjx
Heyy
Erkeklere güvenemiyorum artık soryy o yüzden
Merak etme yahu, sapık biri değilim
Engeller geçersin en fazla
Söz veriyorum
Burdan konuşalım ya
Ya lütfen, söz veriyorum sana hiçbir kötü davranışta bulunmayacağım
Yaa ne konuşucaz kiii kdpwkdplxa
Yahu sohbet muhabbet lütfen ya hahdjsjs
Fesatlık yaparsam engelle söz
Yahu sözzz hasjsj
Tamam yaz ben bilmiyorum nereden konuşucaz bu arada ben yazışmayı asla sevmem o yüzden bi çıkıp bi giriyorum skwldpwld
Tamam sen beni takip et, ben sana yazayım.
Sıkıntı yok sen burada olduğun sürece konuşuruz
Bekliyorum
Attım
Önce saçın doğal nem dengesini sağlaman lazım canım bir müddet taze ısırgan otu kaynatıp soğuttuktan sonra 1 hafata saçlarına masaj yaparak uygula düzelir
Ayyy gerçekten mi çok şaşırdım bu bilgiye bizde ısırgan otunun kurusu var çayını falan içiyoruz suyunu içiyoruz yani kurusu olur mu tazesi eli ısırıyor bir de şu anda toplamaya gidemeyiz kii
Aktarda satılıyor ben alıp arada yıkıyorum yumuşacık ve xanlı oluyor
Şimdi taze ısırgan otunu alıcam duştan sonra mı yapmam lazım önce mi detaylı bir anlata bilir misiniz
Sizin aldığınız ısırgan otu böyle yeşil mi canlı mı kuru değil demi
Tabi saçlarınızı önce normal şampuanla yıkayıp durulayın sonra taze aldığınız yaprakları kaynattuktan sonra suyunu soğutup 1 su bardağı kadar yeterli olmak kaydıyla saçlarınızı durulayın kokusu sizi rahatsız ederse 2 saat sonra tekrar normal su ile durulayabilirsiniz
Veya şöyle yapsam duştan sonra saçımı yıkadıktan sonra direk bu suyu duşta döksem masaj yapsam diplere falan sonra çıkıp saçımı kurutsam yıkamasam hiç
Siz tam olarak nasıl yapıyorsunuz
Kaynatıp soğuttuktan sonra 1 sus bardağı kadar alıp saçlarımı ıslatıyorum bir müddet bekledikten sonra tekrar duruluyorum
Anladım çok teşekkürler o kabarıklığı tiftikliği gider inşallah çok teşekkür ederim 🥹🥲💖
Saç için çokmsağlıklı bir bitki olduğu kesin inşallah ben umuyorım güzel olacak saçların ☺️
Güzel olursa seni bulamasam bile dua ederim sana abla Allah razı olsun 🌸
teşekkür ederim güzellik sen yeterki iste indanın başaramayacağı şey yok 🥰