Yani bence kokusu ağır ve bana yaşlıların kullandığı bakim ürünlerini anımsatıyor maalesef, denemişliğim var ama kokusu içime sinmedi, bu yüzden yıkama sonrası beslemek için değil yıkama öncesi kür şeklinde kullandım. Bakim etkisi başka doğal yağlardan daha ayrıcalıklı değil gibi sanki, içerikte de silikon degil hakiki yağ içeren birçok yağ yağ karışım ile benzer yumuşaklık elde ediliyor. Çoğu kişiden saçı beslemekten ziyade kuru saç derisini beslemek yatıştırmak için kullandıklarını biliyorum.
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonunda güzel bir yorum aslında kokusuna baktım bence kötü kokmuyo bana göre tabi evet yapısından dolayı yıkama öncesi kür olabilir anca peki saç telini kalınlastırıyor ve saç rengini koyulaştırıyor diyolar doğrumu öyle bi etkisi var mı
Koyulasma için birsey diyemem, saçlarım zaten koyu kahve. Kalinlastirma etkisi fark etmedim, ama benim zaten saçım çok gür, bende sadece biraz besledi ama dediğim gibi ayrıcalıklı şekilde değil ve biraz da kabarmasini önledi 😅 arkadaşım var saç ve saç derisi için halen kullanıyor ama saçları oldum olası ince teli, bir fark olmadı yağdan ötürü, ama kırıkları azalmış öyle diyor ve gözle gözüküyor da uçlar eskiye göre derki toplu
Beslemek istiyorsan imkanin varsa keratin bakim öneririm, ama yaparsan dikkat et piyasada suni etkisiz ürün çok. Ek olarak jojoba yağı kullanabilirsin, ve saçlarını şampuan VS kimyasal kalıntılardan durularken durulama suyuna çok mini bir miktar elma sirkesi ekleyerek hem besler hem muazzam bir parlaklık elde edersin.
cok cok az olmali ve organik ve en son tekrar sirf şu ile de geçiyorum. Keratini imkanın varsa kuaförde işlem yaptır ama kullandıkları ürünün içeriklerini oku (eğer emin olamazsan önceden git sor bana fotosunu at burdan). Eğer imkanin yoksa bazı ürünlerde var, o sana bağlı.