Saç Bakım KIVIRCIK SİYAH SAÇ MI? BAKIR DÜZ SAC Mİ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Acayip arada kaldım help lütfen 🐥🩷🪺 Güncellemeler+1 yıl İkiside yakışıyor sadece hangisi sizce daha dikkat çekici onu merak ettim KIVIRCIK SİYAH SAÇ MI? BAKIR DÜZ SAC Mİ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl ne fark ederki erkekler hepsine bakıo sonucda masraf etme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesele erkeklerin bakması değil ya iki saçımda beğeniliyor bakırken beğeniyorlar kızılken arkadaşlarım bayılıyor arada kaldım Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl ee tamam sonucda begenilmek icin yapıon Yorumla
ebruceylannn Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bakır düz saç ( kıvırcık açık kumarilm😢😢😢😭😭😭) 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kıvırcık saç, renginim bir önemi yok djjf 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Bakır düz saç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ne fark ederki erkekler hepsine bakıo sonucda masraf etme
Mesele erkeklerin bakması değil ya iki saçımda beğeniliyor bakırken beğeniyorlar kızılken arkadaşlarım bayılıyor arada kaldım
ee tamam sonucda begenilmek icin yapıon
Bakır düz saç ( kıvırcık açık kumarilm😢😢😢😭😭😭)
bakir duz sac cok iyii tam s.. vismelik çıtır
Kıvırcık saç, renginim bir önemi yok djjf
Bakır
Kıvırcık
Kıvırcık siyah tekte eler
Bakır düz saç