Uzun süre aynı saç modeliyle kalamıyorum ben 🙄 kahkül, kısa, uzun (nadir), katlı, küt... hepsini denedim
Şimdi yine değişim zamanı🤫

Uzun süre aynı saç modeliyle kalamıyorum ben 🙄 kahkül, kısa, uzun (nadir), katlı, küt... hepsini denedim
Şimdi yine değişim zamanı🤫
Bugun gün boyu sitem ettiğim konunun üstune soru sormuşsun , adam akilli berber bulamadım ki fazla kısaltma dedigim halde kısacık kesti algılamakta güçlük çekiyor berberim.
Her sene kestiririm. Kısa kullanmaya alıştım. Kahkül, perçem falan da denedim.
Küt kesiyorum genelde. Omuz hizasında seviyorum. Bi ara çene hizasında da kestirmiştim
uzadıkça kesiyorum, kestikçe pişman oluyorum
Cevap
20Cevap
Benim klasik her zaman yani önleri uzun yanlar ve arkalar kısa. değiştirmiyorum hiç.
Kıvırcık saçlı bir erkeksen çok fazla saç modeli alternatifin olmuyor.
Berberimin ruhsal durumuna bağlı. O nasıl hissederse öyle devam
Her kesimde neredeyse.. sakallarim'a uygun modeller. Bu konuda cok iyi bir kuafor'e sahibim.. sadece sevmedigim ensede cizgi olmasin..
Kısa saç da uzun saç da kullandım. Bu ara uzun kullanıyorum, anlık bir istekle kestiriyorum genelde. Öyle çok sık değiştirmem ama.
Son 6 yıldır benzer modeller yapıyorum uzunluk çoğunluk aynı kalıyor sadece şekillendirme değişiyor arada. O da rast gele oluyor zaten.
Her ay kestiririm. Genelde aynısını isterim ama 2 tıraşta bir mutlaka farklı olur.
Uzatmayı çok istiyorum ancak maalesef işimiz buna müsaade etmiyor.
Kafama esince kazıttığım oluyordu simdilerde durum stabil
Ah aranan cesaret işte keşke müşterim olsan ya sürekli yeni modeller denerdik senle
Belirli bir sıklığı yok. Ne zaman uçları artık pırasaya dönerse o zaman uçlarından aldırırım
Geçen sene saçım belime geliyordu çok da seviyordum. gerci hala seviyorum😆 şu an göğüs hizamda artık kestirmem
Ben yaptığına özensem de yapamıyorum 😃 sırada ne var?
Seçenekler azsa söylesenee, niye gerilim veriyosunn 🙃
Saçların tam çene hizasında ise kahkül yapma derim, yaz sonu azcık daha uzadığında kahkül daha hoş durur diye düşünüyorum. ya da perde kahkül gibi ama saçlarının ön kısmını şakaklardan komple yanlara kadar ters v şeklinde kestirip hacimli bir tarz yaptırabilirsin. Buna sıcak bakmazsan da uzun pixie diyorum 🙃
Çene hizasında çekincem vardı ama boyun hizası ise hiç bekleme, kahkülü kestir diyorum o zaman 🙃
Ee şimdi kesilmiyor mu saçlar 😃
Sen pixie denemişmiydin?
İmkansız gibi mi düşünüyosun
Kısa pixie gitceğini düşünmüyorum zaten. Ama üst kısmı özellikle uzun bırakılmış hacimli pixie olabilirdi. Saçlarının en uzun hali ne kadardı merak ettim
Senin saçların gür ve sağlıklı görünüyor, kesimi keyifli olur diye düşünüyorum 😃
Haksız denemez ama bence keyifli olurdu 😂
Sonuç olarak kesim yokmu 🙃
Hiç değiştirmiyorum çünkü sonucundan korkuyorum
Her ay ufak bir dokunuş yapıyorum
Senede 2 kez falan çok değil
Kadınlarda küt saça bayılıyorum.
Kuaför değişik keserse değişiyor
Değiştirmem hep aynı..
Çok değişmem.. senede bir kisaltirim sadece
Değiştirmem ama fikir lazım 🤔
Değiştirmem 🙂 Tarz meselesi
Pek değiştirmem