Ara sıra gül kokulu saç bakım yağımı kullandıktan sonra kendi parfümümden bir iki sprey saç uçlarıma sıkıyorum. Bana çok iyi hissettiriyor 🧚🏻♀️

Peki sizin klasik formüller dışında kendinize has bir formülünüz var mı?
Ara sıra gül kokulu saç bakım yağımı kullandıktan sonra kendi parfümümden bir iki sprey saç uçlarıma sıkıyorum. Bana çok iyi hissettiriyor 🧚🏻♀️

Peki sizin klasik formüller dışında kendinize has bir formülünüz var mı?
Yıkadıktan sonra havluya sarıyorum yarım saat filan öyle duruyor daha sonra nemli iken tararken böyle daha kolay açılması için bazı spreyler oluyor onları kokusu çok güzel oluyor mesela onlardan sıkıyorum ısıdan koruyucu kullanıyorum aynı zamanda onları kokusu yetiyor artıyor bile çıkmadan önce uçlarına saç kremi sürüyorum onu da tam durulamıyorum oda kokuyor
Şampuan, saç bakım maskesi, sıvı saç kremi bunları sırayla uyguluyorum uzun süre mükemmel kokuyorlar. Senin gibi ben de güzel kokma bağımlısıyım 😃
Yirimm 🤭🥰
Rica ederim 😊
Sık duşa girdiğim için buna gerek duymadım 😺 nasılsa duşa giriyorum kokmaz heralde diyom ben 😃
Cevap
4Cevap
Düzenli saçlarımı yıkıyorum ve saç kremi kullanıyorum
Temiz saçlar güzel kokar, ek olarak sadece kullandığım parfümden sıkmak yeterli. Ekstra ürüne gerek yok bence.
Şu görseldeki kadın çok güzel ya. Ara sıra profiline bakıyorum onun xnjdjfbfm
Morfose milk therapy'nin saç köpüğünü kullanıyorum banyodan sonra. Baya da kalıcı oluyor kokusu
Var fakat bence en önemlisi pasif sigara içicisi olmaktan saçlarımı korumak ve mutfakta daima yemeni bağlamak. İki günde bir yıkamak.
Milkşek krem ve şekil verici canım.. Miss gibi kokuyor tavsiye ederim ve besliyor
Dalin kullanıyorum o tek başına yetiyor ekstra frambuazlı tonik kullanıyorum
Saç bakım yağı ve kremi kullanıyorum.. Keyifli günler..
Güzel bir saç kremi yetiyor
uni sac tarama spreyi adam olana cok bile
saçlarım güzel kokar zaten
Yağ, krem düzenli kullanıyorum.
haftada iki defa yıkıyorum
Hayır kokmasıda umrumda değil
Kendi kozmetik ürünlerimi kendim yapıyorum 🤭
Tarağıma parfüm sıkıp öyle tarıyorum.
Sıvı saç kremi
Parfüm mü zarar vermez mi saça
Saç derisine zaten kesinlikle temas etmemeli. Bu yüzden saçı öne eğip saçtan 30-40 cm uzaktan sıkarsan daha iyi olur. Ya da saçını taradığın tarağa sıkıp biraz bekledikten sonra saçlarını tarayabilirsin ✨
Teşekkür ederim cevap için
Rica ederim 😊
Kimseye koklatmamak
Saç pafümü morfose saç bakım köpüğü
Saç besleyici yağ, krem.
Şampuan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?