Saç Bakım Uzun saç mı kısa saç mı? Saçlarımın boyunu kısaltmadan ne değişiklik yapabilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Birde kızlar saçıma sadece saç maskesi kullanıyorum baska ne yapmalıyım Uzun Kisa Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uzun saç mı kısa saç mı? Saçlarımın boyunu kısaltmadan ne değişiklik yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Katlı kesim yaptırabilirsin ama bu saç zaten dolgun ve uçlara doğru hafif incelmiş. Ya omuzdan kestir ya hiç elleme derim 0 0 Yorumla
mynameismynameis Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence orta boy en iyisi ben öyle kullanıyorum fakat kararsız kaldıysan kat kat saç kesimi yaptıra bilirsin 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. kime. ne yakışıyorsa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Katlı kesim yaptırabilirsin ama bu saç zaten dolgun ve uçlara doğru hafif incelmiş. Ya omuzdan kestir ya hiç elleme derim
bence orta boy en iyisi ben öyle kullanıyorum fakat kararsız kaldıysan kat kat saç kesimi yaptıra bilirsin
Uzun iyidir
Kesinlikle uzun
kime. ne yakışıyorsa
Orta boy en iyisi