Saç Bakım Saçımın rengi nasıl olmuş? Nutellacikk Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Biraz karışık duruyo saçım kırmızı mavi mor ama geri dönüşü yok artık 🥲 Saçımın rengi nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence çok güzel olmuş. ben beğendim. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Gerçeği söylemek gerekirse çok kötü ama sen beğendiysen sıkıntı yok 1 3 Yorumla Nutellacikk +1 yıl Sen bana dümdüzsün diyen kız değil misin Yorumla Nutellacikk +1 yıl Hakaret eden Yorumla Nutellacikk +1 yıl burada gelip iyi insan rolü yapma Yorumla
bouquet17 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pek benim tarzım değil o yüzden iyi olmuş diyemiyorum 1 0 Yorumla
Ezious Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tişört güzel, saçlar fena değil çünkü tam anlaşılmıyor doğal ışık olmadığı için. 0 0 Yorumla
DrAykırı Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sen beğendiysen kimsenin düşüncesi önemli değil. Zevkler ve renkler tartışılmaz. 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl bende böyle asırı pik yasayan biriydim olgunlastıkca normale döndük iyi fena degil 0 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Tercih meselesi sen seviyorsan sorun yok.. ama benim tarzım sevdiğim değil 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzel gibi ışık çok patlamış saçında net benli değil 0 0 Yorumla
BenYakamoz45 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Heawy metall yeaaahh. Yakışmış ateş kırmızı ateş ediyor😜 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl İlginç saçma bir şey ama sen seviyorsan sıkıntı yok 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl aha aha avril living styla rockçu kızlar gibi olmuşsun sitenin güzellik abisi 0 0 Yorumla
sofsof2020 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl farklı, değişik ve en önemlisi şahsına münhasır. Yakışmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl değişim her zaman iyidir kendini mutlu hissediyorsan problem yok 0 0 Yorumla
SandorSunnyshore Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sitede gördüğüm en kaotik cevaplara sahip soru, bir Deepturkishweb episode u çıkarmış! 0 0 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ayıp olmazsa beğenmedim diyebilirmiyim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Kime kızdın da böyle yaptın 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Çok karmaşık, sağlam kombin yapman lazım... 0 0 Yorumla
AletGergin01 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kayboldugunda cabuk bulunursun. Isaret gibi olmus 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Saç Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Güzel olmuş. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Saç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Tuhaf olmus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Bence çok güzel olmuş. ben beğendim.
Gerçeği söylemek gerekirse çok kötü ama sen beğendiysen sıkıntı yok
Sen bana dümdüzsün diyen kız değil misin
Hakaret eden
burada gelip iyi insan rolü yapma
Pek benim tarzım değil o yüzden iyi olmuş diyemiyorum
Tişört güzel, saçlar fena değil çünkü tam anlaşılmıyor doğal ışık olmadığı için.
Sen beğendiysen kimsenin düşüncesi önemli değil. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
bende böyle asırı pik yasayan biriydim olgunlastıkca normale döndük iyi fena degil
Tercih meselesi sen seviyorsan sorun yok.. ama benim tarzım sevdiğim değil
Güzel gibi ışık çok patlamış saçında net benli değil
Heawy metall yeaaahh. Yakışmış ateş kırmızı ateş ediyor😜
İlginç saçma bir şey ama sen seviyorsan sıkıntı yok
aha aha avril living styla rockçu kızlar gibi olmuşsun sitenin güzellik abisi
farklı, değişik ve en önemlisi şahsına münhasır. Yakışmış
değişim her zaman iyidir kendini mutlu hissediyorsan problem yok
Sitede gördüğüm en kaotik cevaplara sahip soru, bir Deepturkishweb episode u çıkarmış!
Ayıp olmazsa beğenmedim diyebilirmiyim
Çok tatli olmus zaten guzelsin de
Çok güzel olmuş. Beğendim
güzel... güzel güle kullan
Tişörtüne bayıldım bana versene
Kime kızdın da böyle yaptın
Çok güzeeeeeeellll bence.
Cok güzel olmusss
Güzel gibi bide yandan görseydik
Biraz karışmış ama güzel
Çok karmaşık, sağlam kombin yapman lazım...
Çok güzel görünüyorsun
İşıktan bişe goremedim ama iyi gibi
Anarşit gibi olmuşsun
Bu tiplerin özgüvenine hayranım valla
Emo girll
Beğendim
Bence güzel 👍
Değişik geldi ama kötü değil
Kötü
Tuhaf
Çok iyi
Olmamış leş