Saç Bakım Kısa saç mı yoksa uzun saç mı yakışıyor? Hangi renk olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor ¿ Güncellemeler+1 yıl Eywalah kral👑 Kısa saç mı yoksa uzun saç mı yakışıyor? Hangi renk olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. uzun saç daha güzel 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Son resimdeki uzun saçlı halin genç ve güzel bir kız havasında... Ama özellikle üstten 2. resminde muhteşem havalı, seksi ve alev alevsin <3 ;) 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bunlar bayagi iyi ama ilki daha iyi eger sen de öyleysen bu arada bu fotolari nereden arakladın söyle bakayım 0 0 Yorumla
Slavic_tiger Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kadından kadına değişir. Bazılarına uzun saç gidiyor, bazıları kıza. Bazılarına siyah saç, bazılarına sarı, bazılarına kızıl saç vs. 0 0 Yorumla
Huzurumkalmadıığğ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Normalde uzun saçı çok severim ama senin yüz tipine kısa o kadar yakışmış ki Bence kısa tercih et güzel bir kızsın da maşallah 0 0 Yorumla
Ezious Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Uzun seviyorum bakımı zor evet ama bele kadar olmazsa da dirsek hizası güzel 😊 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Senin tuttuğun takımın asaleti yeter uzun ya da kısa saçlı olmuşsun farketmez 0 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kişiden kişiye değişir ben omuzda kullanıyorum bi süredir 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Her iki halinde de güzelsin lakin uzun saç daha çok yakışıyor sana 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. 1nci foto ayarında git. 1 0 Yorumla
YaaaaNeeeeAlakaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bu kız sen olmadğın için hiç biri hocam 1 0 Yorumla
Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yüz tipine göre değişir.Mesela ben kendime uzun saçı yakıştırıyorum. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl kısacık, işaret parmağı ilk boğumu uzunluğunda 0 0 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Uzun saç hiç hoşima gitmez eskiden beti 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bunların hepsi uzun ve yakışıyor. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Saç Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. kısa saç nerde 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl En üstteki model kadını kadın yapan modeldir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. Kısa saç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
uzun saç daha güzel
Son resimdeki uzun saçlı halin genç ve güzel bir kız havasında... Ama özellikle üstten 2. resminde muhteşem havalı, seksi ve alev alevsin <3 ;)
Bunlar bayagi iyi ama ilki daha iyi eger sen de öyleysen bu arada bu fotolari nereden arakladın söyle bakayım
Kadından kadına değişir. Bazılarına uzun saç gidiyor, bazıları kıza. Bazılarına siyah saç, bazılarına sarı, bazılarına kızıl saç vs.
Normalde uzun saçı çok severim ama senin yüz tipine kısa o kadar yakışmış ki Bence kısa tercih et güzel bir kızsın da maşallah
Uzun seviyorum bakımı zor evet ama bele kadar olmazsa da dirsek hizası güzel 😊
Senin tuttuğun takımın asaleti yeter uzun ya da kısa saçlı olmuşsun farketmez
kişiden kişiye değişir ben omuzda kullanıyorum bi süredir
Her iki halinde de güzelsin lakin uzun saç daha çok yakışıyor sana
Kısa saçlı halini göremiyorum.
Kısa saç yakışmış sana
1nci foto ayarında git.
Bu kız sen olmadğın için hiç biri hocam
İkisi de iyi bence
İlk fotodaki seni daha guzel gostermiş
Yüz tipine göre değişir.
Mesela ben kendime uzun saçı yakıştırıyorum.
kısacık, işaret parmağı ilk boğumu uzunluğunda
Kısa saç çekiciliği der susarım.
Kısa saç harika duruyor
Kısa saç yakışıyor sana
bu sen değilsindir ya
Ucuncu gibi orta boy
Kısa...
Uzun severim ama sana kısa yakışmış
Uzun saç hiç hoşima gitmez eskiden beti
Kısıden kısıye farklılık gösteriyor
Bunların hepsi uzun ve yakışıyor.
Kisa sac cok yakismis