Bakırı seviyorum ama bakımı beni yoruyor. Saçlarım oldukça ince ve dökülüyor. Dip boyası çok çabuk geliyor ve kötü görüntü oluşturuyor. Hangi boya bakır rengini kapatır ve sonrasınds turunculaşma oluşturmaz.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakırı seviyorum ama bakımı beni yoruyor. Saçlarım oldukça ince ve dökülüyor. Dip boyası çok çabuk geliyor ve kötü görüntü oluşturuyor. Hangi boya bakır rengini kapatır ve sonrasınds turunculaşma oluşturmaz.

Bakır saç rengini kapatmak için genellikle mavi veya yeşil tabanlı renkler tercih edilir. Bu tür renkler, bakır tonlarının karşıt renkleri olduğu için saç rengini nötralize etmeye yardımcı olabilir. Örneğin, koyu kahverengi veya koyu kızıl tonları, bakır rengini gizlemek için etkili olabilir. Bununla birlikte, saçınızı boyarken doğru rengi seçmek için bir kuaför veya saç stilisti ile danışmanız önemlidir, çünkü her saç rengi ve cilt tonu farklıdır ve kişisel tercihler de göz önünde bulundurulmalıdır.
Bir zamanlar bayan kuaföründe çalışmış birisi olarak. Bakır saç rengini kapatmanın en yaygın yolu koyu kahverengi boya kullanmaktır. Koyu kahverengi tonlar, bakırın alt tonlarını nötralize ederek saçınızı daha koyu bir renge dönüştürebilir.
Kahve yonlsrı kullanınca turunculaşma çok oldu bende eski rengim kahve tonuydu hep
Cevap
1Cevap
Çikolata kahvesini dene Harika olur bende bakır yaptım berbat renk
Bakırın üstüne mi çikolata kahve
Evet bakırın o turuncu rengini düşürür karamel gibi olur sacın
Ben karamellik istemiyorum zaten
yoğun küllğ kumral
Sonrasında turunculaşma yapmZ mı
sanmiyorum yapicagini belki ilk boyamada aktikca yapar ama duzenli boyamada oturucagi icin yapmaz
Umsrım öyle denicem teşekkürler
rıca ederımm
Siyah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?