Saç Bakım Bu yaz farklı saç renginizde farklı renk deneycek misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu yaz farklı saç renginizde farklı renk deneycek misiniz? Bu yaz farklı saç renginizde farklı renk deneycek misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yok olduğu gibi kalacak saçlarım gadası 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Bi sarışın olasım yok değil ama emin olamıyorum işte 1 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla AliceMixfield +1 yıl Yıpranma, yakışıp yakışmama durumları Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Saçlarımın uçlarını rose gold rengine boyamayı düşünüyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl komple yap Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Uçlarını seversem belki Yorumla
Matmazellz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Saçımı siyah kına ile boyadım ve ne yaparsam yapayım asla çıkmıyor o yüzden saçımın uzayıp siyahları kesmeyi bekliyorum sonra sarışın olucamn 0 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bence renk değil ama kısa saç modellerine yönelmek gerekiyor uzun saçlar yetti artık 0 0 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben o işi biraz erken yaptım. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ne renkı yaptın Yorumla İkibakıpçıkıyorum +1 yıl Bakır pp'de Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçımı hiç boyamadım. Doğal rengini seviyorum. 0 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır gibi belki mavi deneyebilirim bi ihtimal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok olduğu gibi kalacak saçlarım gadası
Bi sarışın olasım yok değil ama emin olamıyorum işte
neden
Yıpranma, yakışıp yakışmama durumları
Saçlarımın uçlarını rose gold rengine boyamayı düşünüyorum.
komple yap
Uçlarını seversem belki
Saçımı siyah kına ile boyadım ve ne yaparsam yapayım asla çıkmıyor o yüzden saçımın uzayıp siyahları kesmeyi bekliyorum sonra sarışın olucamn
Bence renk değil ama kısa saç modellerine yönelmek gerekiyor uzun saçlar yetti artık
Ben o işi biraz erken yaptım.
ne renkı yaptın
Bakır pp'de
Aman yok kendi rengim gayet hoş zaten
Saçımı hiç boyamadım. Doğal rengini seviyorum.
Hayır. Saçımdan memnunum
hayır gibi belki mavi deneyebilirim bi ihtimal
No denemeyecegim