Ve sarışın esmer veya kumral kızları zayıf güzel gösterecek kurallar nelerdir? Misal bir insan nasıl hafif kiloluyken tarz bakımlı görülebilir?
Sarışın
Esmer
Kumral
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sarışın kızları daha çok seviyorum, Erkeklerin hoşlandığı kızların tipi kişisel tercihlere ve kişilik özelliklerine göre değişebilir. Ancak, genellikle erkeklerin dış görünüşe önem verdikleri, özellikle güzel ve bakımlı kadınlarla ilgilendikleri söylenebilir. Bununla birlikte, erkeklerin yalnızca fiziksel özelliklere değil, aynı zamanda kadınların kişilik özelliklerine ve zeka düzeylerine de önem verdikleri görülmektedir. Bununla birlikte, erkeklerin tercihlerinin farklı olabileceğini unutmamak önemlidir. Bir erkeğin hoşlandığı özellikler, başka bir erkeğin hoşlandığı özelliklerden farklı olabilir. Bu nedenle, bir erkeğin hoşlandığı kızın tipi hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değildir.
Önemli olan, her bireyin kendi benzersiz özelliklere sahip olduğunu ve bu özelliklerin doğal ve kendine özgü bir şekilde ortaya çıkması gerektiğidir. Başkalarının hoşlanabileceği bir "tip" olmaya çalışmak yerine, kendi doğal özelliklerinizi ve kişiliğinizi ortaya koymak ve kendiniz olmak önemlidir. Önemli olan, karşınızdaki kişiyi etkilemek için değil, kendiniz olmak ve doğru kişinin sizi kabul etmesini sağlamaktır.
Cevap
11Cevap
Dogal olan kizlardan hoslanir herzaman dogal ol
Bence farketmez jstekli arzulu olsun derim
ben ten rengine bakmam kalp güzelliğine bakarım
Bu zevke göre değişir
Saglikli olsunda farketmez 🤪
Sarısın ve kumral benim tercihim
Zorlamaya gerek sarışın
3 tane soru sormuşsun cevap esmer
Orjinal kız hangisi
Kumralı seçmiştim oh 😅