Ya sampuan kullanuyorum + sac kremi ama böyle kotu neden? Böyle cok kupkuru anlamidorum niye böyle elektrikli ve goruntusu yumusak drgil. Napacagim?

Ya sampuan kullanuyorum + sac kremi ama böyle kotu neden? Böyle cok kupkuru anlamidorum niye böyle elektrikli ve goruntusu yumusak drgil. Napacagim?

Çözümü var ama çoğu kız yapmıyor. Yapanlar sonunda uzun ve sağlıklı saç sahibi olabiliyor. Önce kırılmış yıpranmış kısmı komple kestirmen lazım. Sonra da 3-4 ayda bir uçlardan bir parmak kadar kırık aldırman lazım. Bak nasıl ışıldıyor ve sağlıkla uzuyor
Sence benimkiler kirikmi
Kiz isi fslanda kullanmiyorum oysa
Isı şart değil kırılması için ama o da epey etkili. Ben yıpranmış kuru bir saç görüyorum. Bu saç için önerim de kestirmen. Birde şampuanı daha az kullan derim. Minimum 2 maksimum 3 günde bir yıka
Kiz az kullaniyorum zaten ;(
Uclarinida kesicem
Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum. Ayrıca şampuanım ve saç kremim de nemlendirici özelliklere sahip. Senin saçların da kuru duruyor bence nemlendirmek için ek kremler ve yağlarla kurtarırsın.
Diblerede suruyomusun ve hergun mu?
Yaglandirmazmi ya
yok canım zaten saç kremi de diplere sürülmez, boy ve uçlara sürülür. Hindistan cevizi yağını da (ben pantone’un hindistan cevizi yağını kullanıyorum) Boy ve uçlarına sürüyorum. Çok iyi geliyor hatta sürmeyince saçlarım yine seninkiler gibi oluyor. Gerçekten çok iyi geliyor 👌🏼
Cevap
2Cevap
Petrol yağı yani vazalin kullan çok sürme sonra yikayamazsin
aloe vera jeli sürmeni tavsiye ederim saç tellerini güçlendirir yumuşatır, parlaklaştırır kısacası baya faydalıdır bende uzun süre kullandım detaylarına internetten bakabilirsin :)
Saçlarınız peruk galiba
Ne alaka
Barisik olmamaninnperuklamnenalakasi vat
Delimi ne
Kestir saçlarını bakım yağı kullan düzenli olarak
Nekadar kestirim
Yani eğer kıyabiliyorsan benim için önemli değil yeter ki sağlıklı uzasın diyorsan bence kırıkların yıpranmanın bittiği yerden itibaren kes sağlıklı uzar Argan yağı vs ile saç uzatma spreyi kremi alırsın yoksa eğer onları her duştan sonra kullanırsin ben şu an çok zor uzayan saçım olmasına rağmen bunlarla uzadığını farkediyorum
Canim kesiyorum uzuyor sonra yine aynk dipler hep kuru
Sac sütü suruyom arad
Neden ki
Keratin bakımı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?