Saç Bakım Bu saç rengi bana yakışır mı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tenimin ve kaşımın rengi bu şekilde, (kaşımı boyadım) saçımı da boyamak istiyorum yüzümün şekli yuvarlak Bu saç rengi bana yakışır mı sizce? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizooooosssssssssss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bence çok kötü bir renk akinca daha da igrenclesiyo 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Sen kendini sevdikten sonra sana her şey yakışır Allah’ın yarattığı her şey güzeldir 0 0 Yorumla
Belkideyanlıstı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Doğallık en güzeli boyamayın saçınızı çok zararlı ayrıca renk güzel değil kendi saç rengin muhteşem 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Sevgiline sorsana abla o daha iyi bilir. 0 0 Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bizim kuaförler bunu yapamaz üzülürsün 🥹🥹🥹 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence çok kötü bir renk akinca daha da igrenclesiyo
Sen kendini sevdikten sonra sana her şey yakışır Allah’ın yarattığı her şey güzeldir
Doğallık en güzeli boyamayın saçınızı çok zararlı ayrıca renk güzel değil kendi saç rengin muhteşem
Dibi gelince kötü oluyor
Sevgiline sorsana abla o daha iyi bilir.
Hayir bu tonlar bakimsiz gösteriyor
Bizim kuaförler bunu yapamaz üzülürsün 🥹🥹🥹
Hayır seni yaşlı gösterir
Şu anki halin daha iyi bence
Olmaz bence bozma
yakışmazz
Yakışır
Yakışmaz
Yakışır
Yakışmaz.
bence çok yakisir