Saç Bakım İskoçya'nın % 13'ü kızılmış ve İskoçlar dünyanın en kızıl toplumuymuş. Kızıl saçlı bir sevgili ister misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İsterim İstemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İskoçya'nın % 13'ü kızılmış ve İskoçlar dünyanın en kızıl toplumuymuş. Kızıl saçlı bir sevgili ister misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Değişik bir şekilde ne kızıl bir sevgili, ne de eş isterim. Ama çocuklarım kızıl olsa güzel olabilirdi 0 0 Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kızıl ı bilmemde kızların teklif ettiği bi yerde yaşamak isterdim red yemek çok gurur kırıcı 0 0 Yorumla
BenGülmedimOGüldürdü Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Doğal kızıl olanlar çok sempatik oluyor. Böyle çilli falan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Değişik bir şekilde ne kızıl bir sevgili, ne de eş isterim. Ama çocuklarım kızıl olsa güzel olabilirdi
Kızıl ı bilmemde kızların teklif ettiği bi yerde yaşamak isterdim red yemek çok gurur kırıcı
Doğal kızıl olanlar çok sempatik oluyor. Böyle çilli falan.
Parali centilmen bir erkek olsun kizil olsa da olur 😄
Keşke benim olsa
Türk kızlarından iyidir
Yüzü güzelse saçın renginin önemi yok
Olabilir de ben kullanıp atarım.
Kızıl saçlı kadınlara bayılırım
Benim kuzen de kizil bakir ama istemezdim
Bilmem.
Çılleri de varsa tadından yenmez
Isterdim