İşe yarıyor mu? Karanfil suyu mu biberiye suyu mu daha iyi? Saç için biberiye suyu ne kadar faydalı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşe yarıyor mu? Karanfil suyu mu biberiye suyu mu daha iyi? Saç için biberiye suyu ne kadar faydalı?

Biberiye suyu saç uzatmak için oldukça etkili. Bu su saçlarını hızlı bir şekilde uzatır ve besler. Aktardan alabilirsin istersen biberiye otunu. Bu otu alıp 1 su bardağı su ile kaynat ve iyice kaynadıktan sonra saçlarına masaj yaparak sür. Ardından 15 dakika kadar beklet ve saçlarını ılık su ile yıka iyi gelir.
Selamm, 🙂
Saç bakımı için doğal ürünler kullanmayı hepimiz çok seviyoruz. Doğal ürünlerden biri olan biberiye suyu, saç sağlığını olumlu etkileyen bitkilerden biri. Biberiye suyu saç için zengin bakım maddelerine sahip. Mineral, antioksidanlar ve vitaminler içeren biberiye bitkisi saçlar ve saç derisini besler. Bu sayede saç dökülmesi azalabilir ve saçlar güçlenebilir.

Saç için biberiye suyu ile bakım yapmak çok pratik ve kolay. Öncelikle biberiye suyu hazırlamak gerek. Bunun için 1 litre suya 4 yemek kaşığı kuru biberiye atıp kaynatabilirsin. Daha sonra karışım soğuduktan sonra saçlarına ve saç derisine direkt uygulayabilirsin.
Biberiye suyunu eşit bir şekilde dağıtmak için püskürtmeli şişeleri de kullanabilirsin. Tüm saçını ıslattıktan sonra tarayabilirsin. Bu sayede eşit bir şekilde biberiye suyunu dağıtabilirsin. 15-20 dakika saçında bekletip yıkayabilirsin. Duş öncesi yapabileceğin pratik ve etkili bir bakım bence. 🙂
Öncelikle merhaba 1,5 seneyi aşmış bir şekilde biberiye ve karanfil kullanıyorum bir kaç sene önce saçlarım çok gürdü ancak sivilce ilacı kullanana kadar saçlarım kel kalmaya yakındı çok döküldü o dönemler İnternette biberiye ile ilgili çok paylaşım gördüm bende denemeye bir şans verdim ve gerçekten düzenli kullanımda saçı çok hızlı uzattığını ve gürleştirdiğni gördüm yazım umarım senin için faydalı olmuştur🌸
Yani senin için ile yaradı mı saçların çıktı mı?
Merhaba
Hiç daha önce saç için biberiye suyu kullanmadım ve gerçekten saç için işe yarıyormu yaramıyormu pek bir ilgim yok. Genelde biberiye suyunu saç için değilde zayıflamak için kullanırlar. Yani saçlara bildiğim kadarı ile pek bir faydası yok. Onun yerine çeşitli bakım yağları kullanabilirsin. Hem saçlarını besler hemde hızlı uzamasını sağlarsın.
@ssmadamss hint yagini nasıl kullandınız acaba sampuanin içine koysak olur mu
@ssmadamss ürünün ismini tam olarak söyleyebilir misiniz
Cevap
3Cevap
saç uzatmakta işe yarıyor saç diplerine sıktığında saç köklerini uyarır
Biberiye suyu daha iyi düzenli kullanımda saçı gürleştiriyor patlatıyor yüze tonik olarakta kullanılabilir
tuya ağacı ağacını en iyi işe yarayan bittki
ne oluyor uzatıyor mu
Evet
Her ikiside iyi birde kekik suyu
Hiçbir işe yaramaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?