Saçın siyah boya ise ilk denemede kumralı tutturmak zor 3-4 aşama gerekebilir ve illaki yıpranma olacaktır. Bunun için iyi bir kuaför bulman gerek kullandığı ürünlere bakman lazım doğal içerikli açıcı kulllanılması saçın yıpranmasını azaltabilir Ayrıcalıklar her ay düzenli keratin botox yaptırırsan kırılmaların önüne geçersin saçlarım Sarı ve belimde yıpranmışlık hiç yok gayet sağlıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sombre 1-2 yıkamada turuncularlacak boşuna açtırma yıpratma saçını
Zaten yıprandı ya o alttaki sombremi oluyob
Evet sombre diye geçiyor
Peki bu rengin adı ne bu renkte turunculasirmi mor şampuan falan kullansam mesela
Turunculaşır hızlı akar rengin adını bilmiyorum
Mor şampuan fayda etmez
Anladım
Peki kumral tonlara açtırsam kaç aşamada açılır yani kaç kere gitmek gerek kuaföre daha önce hiç açtırmadımda
Saçın siyah boya ise ilk denemede kumralı tutturmak zor 3-4 aşama gerekebilir ve illaki yıpranma olacaktır. Bunun için iyi bir kuaför bulman gerek kullandığı ürünlere bakman lazım doğal içerikli açıcı kulllanılması saçın yıpranmasını azaltabilir Ayrıcalıklar her ay düzenli keratin botox yaptırırsan kırılmaların önüne geçersin saçlarım Sarı ve belimde yıpranmışlık hiç yok gayet sağlıklı
Yok kendi renginde kaç kez açma gerekiyor 2 kez falanmi
4 kere gitceksin sonra kazıtıp saçları 3 kere daha gitceksin
1 kez yeterli
Kumral tonlar için kaç kez açılması gerekiyor peki doğal rengi boya to
Yok.
Saçımda boya olmasına rağmen yakın zamanda yaptırdım resimdekine benzeyen bi renk, 1 kerede oldu.
Anladım bu renk için turunculasir zamanla dedi bi arkadaşta emin olamadım
Bu hemen hemen benim kullandığım renk, 1 ay olacak bi değişim yok
Anladım canım teşekkür ederim bide son olarak rengin adı ne acaba biliyomusun çok fazla soru sordum Kusura bakma
Bence saçlarına ilk önce bakım yaptırmalısın
Biliyosunki bakım çok pahalı kuaförlerde ve etkisi bi kaç yıkamaya geçiyor keratini falanda düşünümyorum ben evde kendimce yapıyorum aslında
Ben cidden bilmiyorum saçlarımı sadece güzel şampuanlarla yıkıyorum.
Önerdiğin şampuan ne
Yves Rocher'ın en saçına uygun olanı işte yaa kendimi cahil gibi hissettimmm dhfgdjcx ama inan bana saçlarım bayağı yumuşak
Anladım canım teşekkür ederim
3'te olur knk herhalde :D
Heraldemi ciddenmi
7 seans olabilir
Yoh canım
Psikologmu bu
İstenilen saç anca kıvama gelir
Kadınların psikolojisi en ufak hatada bozulur
bence 2 kere gitmek yeterli olur