Hangisi daha yakışıyor sizce

Sarı
Kahve
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba
Bana aslında beyaz tenli olduğum için her renk saç yakışıyor. Zamanında çok koyu renk saç renkleride kullandım ve evet çok yakıştı. Ama ben genelde açık saç renkleri sevdiğim için pek tercih etmiyorum koyu saç renklerini. Ama normalde her ikiside çok yakışıyor. Benim tercihim açık ve sarı saçlardan yana her zaman.
Normalde sarı da yakışır bence sana ama alttaki sac olmamış. Sari desen sari değil çok kötü bi ton yapmışlar. Açık sıcak bi ton olması lazım. Süper olur
Cevap
30Cevap
kızıl denemelisin Harika durabilir
Koyu daha çok yakışmış...
Tabi ortam ışığı ve farklı bir makyaj ile sarıda olabilir...
Birde sarıyı boyayan bu işi becerememiş
aslına bakarsan 2 fotodada ten rengin farklı bu yüzden şunu söyleyeyim. eğer beyaz tenliysen koyu renk güzel gider. daha koyuysada sarı yakısır
Sarı saç daha güzel olmuş bence ama siz bilirsiniz. ten renginiz açık olduğu için bence ikisi de uyar. bu yüzden de sarı renk diyorum
Koyu renk bence yüz hatlarını daha fazla öne çıkarmış.
Koyu daha çok yakisiyo kadınlara bence daha genç gosteriyo 💅
Yani kişiden kişiye değişir ama ben kumral ve buğday ten falan severim
Kuyu saçım daha çok yakıştığını düşünüyorum seni daha çok ön plana çıkarmış daha çok çekici kalmış
Kahve olan sanki biraz daha olgun gösteriyor. Bence yakışan bu. Umarım alınmazsın cevabıma🙏🙏
Açık tenli olduğum için ikisi de yakışıyor
Sarışın da kızıl da
Koyu kahve gerçi inci sihay saçta yakışır sana işte gözler renkli değilmiş mavi olsaydı
Kahve rengi daha çok yakışmış yanlış anlama ama cidden tas gibi olmuş
Siyah saç çok yakışır, Dersu Pilami diye bir Youtubera da çok benziyorsun bu arada.
ikisi de yakışmış ama koyu olan daha güzel duruyor aşko
sarı sac herkesde olan koy orjınal durmus ya sence?
Nedem bilemedim. 😂İkiside çok iyi duruyor.
koyu daha çok yakışmış kahverengi
İkiside mükemmel🌹😊
Koyu daha iyi.
Nasıl güzelsin… kesinlikle koyu
En İyi Cevap