ne yapmam gerek bide bi taraf düz duruyo diğer taraf elektrikli gibi havaya kalkmış saçma duruyor evde nasıl bi bakım yapmali Yağ demeyin yağ bakımı yapıyorum zaten
Saçıma ne yapmam gerek, çok bakımsız ve saçma duruyor?
Yediklerinde dikkat etmen gerekiyor en önemlisi saçın dipten beslenmesi çünkü. Onun dışında yağ kullandığını söylemişsin ama hangi yağ bilmiyorum, Hindistan cevizi yağı hiç fayda etmedi bana. Saf zeytin yağı inanılmaz iyi geliyor, en az 4 saat bekletmelisin bir de dabur amla yağı çok iyi gerçekten tavsiye ederim. Olabildiğince de ısı kullanma, maşa düzleştirici hiç kullanma fön makinesi bile kullanma bırak kendi kurusun böylece nem kazanıp daha yumuşak olur. Banyoda saç diplerine masaj yapmayı unutma bir de bunların yanında kullandığın şampuan çok önemli saçının gerçekten bakımlı görünmesini istiyorsan kuaförden şampuan ve maske seti alman gerekiyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hindistan Cevizi yağı kullanıyorum ama düzenli kullanmıyorum aklıma geldikçe şampuanım Clear bide kuaförden hangi marka önerirsiniz
Saçların anlattığın kadar kötü ve özensiz durmuyor aslında. Yani görselden gördüğüm kadarı ile söylüyorum ben. Saçlarının bakımı için saç bakım yağları kullanabilirsin. Eğer daha yumuşak ve daha parlak ışıl ışıl saçların olsun istiyorsan saçına sac besleyici ve onarıcı saç kremleri ve aynı zamanda saç şampuanları alıp kullanabilirsin oldukça faydalı olur saçların için.