Bence işe yaramıyor yani ben kullandım ama pek işe yaramadı burada bence saçı yıkama sıklığınız ya da ne kadar sağlıklı beslendiğiniz daha etkili olabilir bence. çünkü herkese aynı sonucu vermez ben öneri üzerine almıştım 2 tane hemde farklı farklı kullandım etki etmedi sonra sıradan bir şampuan aldım düzenli bakım yaptım o zaman kepekler azaldı.
Kepek ve saç dökülmesine karşı tasarlanmış şampuanlar genellikle etkilidir, ancak herkes için aynı sonuçları göstermeyebilir. Sağlıklı beslenme, yeterli uyku, stres yönetimi ve doğru saç bakımı gibi faktörler de sa sağlığı için önemlidir. Kendinize en uygun şampuanı seçmek için dermatologunuza veya uzman bir saç bakım profesyoneline danışmanız önerilir.
ben maruderm markasının saç maskelerini kullanıyorum çok memnunum sorunlarımı çözdü. bildiğim kadarıyla kepek için ve dökülme karşıtı ürünleri de var bir göz atabilirsin
evet farkediyor. kepeğe karşı olanlar kullanım sonrası kepeklenme yapmıyor. ki kalitesiz ürğnlerde bile etkiliyken kaliteli ğrün tercihinde durum dahada etkili.