Güncellemeler
+1 yıl
Deney yapılmış ürünler de kullanmıyorum önerileri ona göre yaparsanız sevenirim
Saçlarım çok cansızlaştı ve kurulaştı ne kullanabilirim. Bir de düz ve ince kalın telli karışık şekil almıyor hangi ürünleri kullanabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saç kremi veya Saçınız çok kuru ise jojoba ya da hindistan cevizi yağını saçınızda deneyebilirsiniz. Nemli saça birkaç damla sürerek birkaç dakika bekletin. Sonra nemlendirici bir şampuan ve saç kremi ile saçınızdaki yağdan arınana kadar saçınızı durulayın. Daha fazla etki görmek istiyorsanız saçınıza bir gün izin verin ve hiçbir şekillendirici uygulama yapmayın. Hatta kendiliğinden kurumasına izin verin. Saçınıza uyurken bile iyi davranmayı ihmal etmeyin. Uyumadan önce saçınızı bir fırça ile tarayarak saçlarınızdaki karışıklığı düzeltin. Fırçalama saç derisindeki yağların yayılmasını sağlar. Fırçalamak saçların kolay kopmasını engeller.
Ya ben şu an uzatmak için dax supergro kullanıyorum. Aslında şampuanlarım da kaliteli ama saçım çok böyle kuru çalı gibi oldu. Bir de açık sarı saç olduğundan daha da tuhaf duruyor. Yağlarda yağlandırmasın diye kullanmıyorum çok galiba kuaföre gidip kırıkta aldırmam lazım teşekkür ederim gene de görüşünüz için
Sac maskeleri dene
Ya onlar da yağlandırıyo gibi geliyo bende boom butter var
Diplerine cok uygulama uclara iyi gelir dermokilinkileri kullaniyorum
Tamam teşekkür ederim :)