Saç Bakım 2 ay İkisi de aynı değil mi? Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Soru fotoğrafta Böyle bi şey gördüm 🤔🤔#dördüncümurat İkisi de aynı değil mi? Cevapla 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 21 2 ay Saç Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uçları yuvarlak olan tam olarak kullanmak için diğeri var ya hem senin kafanı çizer eline de batar üstüne basmış olsan ayağına da batar mahveder yani hiç amacına yönelik değil ucu yuvarlak olmalı 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet ikisi de aynı ben bir fark göremiyorum bunda gizli bir anlam metin amaç mı var nedir bu :D 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Kadınlar biliyor 🙃
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Hayır tabii ki. Ucuna dikkat edin. Soldaki daha can yakar. 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Öyleymiş Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Değil tabi ki soldaki can yakıyor aynı erkolar gibi 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay 🙄🙄 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 2 ay Benim de senden farkım yok.Hiç kullanmadım desem yeri var.Bilemedim... 1 2 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Soldaki kırıkmış, o yuvarlak çentiği düştüğü için kafa acıtıyormuş 🙃 Yorumla lotus-patra 2 ay Hee anladım.😂 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Uclari kalın olan kalitesi daha yüksek takarken eline batmaz en azından 😅 1 1 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Evet öyleymiş 😬 Yorumla
gamzesari1 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Ucu yuvarlak olan kullanılabilir, diğeri çok acıtır, kafanı çizer, acısı çok kötü oluyor onun 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Birinin ucu topuz deriye batmıyor diğeri küt kanatıyor 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Sagdakinin uçları ssç derisine zarar vermez diğeri biraz acıtır 😀 1 0 Yorumla
thefrost Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Soldakinin sol ucunda o yuvarlak şeyden yok, taktığında kafa derini kanatır. 1 0 Yorumla
Inceruhlubirinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Biri kafanı yırtıyor diğeri seni şekle şemale sokuyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay İkisi aynı değil. Soldakinin uç kısımları sivri. Saça takılırken kafayı acıtıyor. 1 0 Yorumla
catgirl--2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay erkeklerin max zeka işte klldfsf 1 3 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay 🙄 aşk olsun Yorumla catgirl--2 2 ay aynı sanıp ironi yapmıştım farklıymış lkdffg Yorumla Dördüncümurat4 2 ay 🤣🤣 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eic 54% 2 ay Ben kullanmıyorum bilmiyorum 😂 1 5 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Sende bizdensin 🤣 Yorumla flaneurx 2 ay Lastik tokaya mi geçtin 🤪 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay He ya 😜😜 Yorumla flaneurx 2 ay Iyidir lastik bendensin Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Lastiğimi ver 😳 Yorumla
ArchSila Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 95% 2 ay O soldaki varya kafanı cizer 😂😂 1 5 Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Farkı o yani Yorumla ArchSila 2 ay Evet ucundaki o seyin kopmus olmasi Yorumla Dördüncümurat4 2 ay Soldaki kırık hali mi yani 😳🙃 Yorumla ArchSila 2 ay Evet oylede denebilir ucundaki seyler cikmis cunku Yorumla Dördüncümurat4 2 ay 👍👏👏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uçları yuvarlak olan tam olarak kullanmak için diğeri var ya hem senin kafanı çizer eline de batar üstüne basmış olsan ayağına da batar mahveder yani hiç amacına yönelik değil ucu yuvarlak olmalı
Evet ikisi de aynı ben bir fark göremiyorum bunda gizli bir anlam metin amaç mı var nedir bu :D
Kadınlar biliyor 🙃
Hayır tabii ki. Ucuna dikkat edin. Soldaki daha can yakar.
Öyleymiş
Değil tabi ki soldaki can yakıyor aynı erkolar gibi
🙄🙄
Benim de senden farkım yok.
Hiç kullanmadım desem yeri var.
Bilemedim...
Soldaki kırıkmış, o yuvarlak çentiği düştüğü için kafa acıtıyormuş 🙃
Hee anladım.😂
Uclari kalın olan kalitesi daha yüksek takarken eline batmaz en azından 😅
Evet öyleymiş 😬
Ucu yuvarlak olan kullanılabilir, diğeri çok acıtır, kafanı çizer, acısı çok kötü oluyor onun
Birinin ucu topuz deriye batmıyor diğeri küt kanatıyor
Sagdakinin uçları ssç derisine zarar vermez diğeri biraz acıtır 😀
Soldakinin sol ucunda o yuvarlak şeyden yok, taktığında kafa derini kanatır.
Biri kafanı yırtıyor diğeri seni şekle şemale sokuyor
İkisi aynı değil. Soldakinin uç kısımları sivri. Saça takılırken kafayı acıtıyor.
erkeklerin max zeka işte klldfsf
🙄 aşk olsun
aynı sanıp ironi yapmıştım farklıymış lkdffg
🤣🤣
Ben kullanmıyorum bilmiyorum 😂
Sende bizdensin 🤣
Lastik tokaya mi geçtin 🤪
He ya 😜😜
Iyidir lastik bendensin
Lastiğimi ver 😳
O soldaki varya kafanı cizer 😂😂
Farkı o yani