Saç Bakım 2 ay Saçımı çok kötü boyadım, ne yapmalıyım? guven2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kötü bir renk seçimi yapmışım ve düzgün de boyayamazsın. Şimdi şapka almaya gidiyorum 🥹🥹 Saçımı çok kötü boyadım, ne yapmalıyım? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bahar_43 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 2 ay Hangi renge boyadınız 1 1 Yorumla guven2023 Yeni 2 ay Çikolata kahve ama kötü boyadım normalde koyu kumralım. Ve derime de bulaştı biraz. Derime bulaşmasa iyidi Yorumla
Mançolojist Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Ne renge boyadın ki😂 0 4 Yorumla guven2023 2 ay Çikolata kahve diye geçiyor 😂 Yorumla Mançolojist 2 ay Neden🤣 Yorumla guven2023 2 ay Hafif beyazlar vardı ve değişiklik olsun dedim 😂 Yorumla Mançolojist 2 ay Ay hayal bile edemedim 😂😂 Yorumla
minyonnhemşireee Takip Et Xper 5 Yaş: 18 2 ay sıfıra vur 2 1 Yorumla guven2023 2 ay 🥹 istemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hangi renge boyadınız
Çikolata kahve ama kötü boyadım normalde koyu kumralım. Ve derime de bulaştı biraz. Derime bulaşmasa iyidi
Ne renge boyadın ki😂
Çikolata kahve diye geçiyor 😂
Neden🤣
Hafif beyazlar vardı ve değişiklik olsun dedim 😂
Ay hayal bile edemedim 😂😂
sıfıra vur
🥹 istemem