Saç Bakım 2 ay Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz? Kullanma sebebiniz nedir? AsenaKrgl Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Eyüp Sabri Tuncer kullanan var mı yıllardır çeşit türlü şampuan kullandım ama bu cidden sade ve iyiymiş Şampuan olarak ne kullanıyorsunuz? Kullanma sebebiniz nedir? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonMohikan71 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 2 ay Head & Shoulders kullanıyorum ama değişebiliyor tabi Clear ve Elidor da kullandığım oluyor 0 0 Yorumla
dogrusözdogruinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yves Rocher normal saçlar için olan şampuanını baya güzel kepek yapmıyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Saç Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Şampuan kullanmıyorum. Organik bıttım sabunu ve bıttım kremi kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Elidor panten bilmiyom baby bilmem ne var bide. Var oldukları için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay sarımsaklı bioblas, iyi geldi ya ne kepek kaldı ne bişey. saçlar da cidden dökülmüyor sanki 0 0 Yorumla
m vesvesex Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 2 ay Bi dönem kullandım bu adamın ürünlerini seviyorum 0 0 Yorumla
Halilly Takip Et Xper 6 Yaş: 31 2 ay Şaldır şoldır kullaniyom gayet memnunum kepek yok 1 5 Yorumla kucuukomerfarukdk35 2 ay Salı Pazarı'nda mı satılıyor o marka? 😂 Yorumla Halilly 2 ay Çarşamba pazarı knk Yorumla kucuukomerfarukdk35 2 ay Peki, haftaya Çarşamba günü ben de gidip alayım. Merak ettim. 😁 Yorumla Halilly 2 ay 😂😂 al knk çok iyi Yorumla kucuukomerfarukdk35 2 ay Peki, kesinlikle alacağım. 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Head & Shoulders kullanıyorum ama değişebiliyor tabi Clear ve Elidor da kullandığım oluyor
Yves Rocher normal saçlar için olan şampuanını baya güzel kepek yapmıyor.
Şampuan kullanmıyorum.
Organik bıttım sabunu ve bıttım kremi kullanıyorum.
Elidor panten bilmiyom baby bilmem ne var bide. Var oldukları için
sarımsaklı bioblas, iyi geldi ya ne kepek kaldı ne bişey. saçlar da cidden dökülmüyor sanki
Pembe Elidor kullanıyorum 😂
Le brunche kullanıyorum
Bi dönem kullandım bu adamın ürünlerini seviyorum
Arap sabunu kullanıyorum
Şaldır şoldır kullaniyom gayet memnunum kepek yok
Salı Pazarı'nda mı satılıyor o marka? 😂
Çarşamba pazarı knk
Peki, haftaya Çarşamba günü ben de gidip alayım. Merak ettim. 😁
😂😂 al knk çok iyi
Peki, kesinlikle alacağım. 😂