Benim kuaför tatile gitmiş, başka bir kuaföre gittim adam saçımın içinden geçti bir de 150 TL aldı. Ten Ten gibi geziyorum ortalıkta.😑

Benim kuaför tatile gitmiş, başka bir kuaföre gittim adam saçımın içinden geçti bir de 150 TL aldı. Ten Ten gibi geziyorum ortalıkta.😑

Ten Ten 😂😂
Hayır hiç yaşamadım, ben riski alıyorsam sonuçlarına da katlanan biriyim. Çok kısa da kestirdim, perma da yaptırdım, bakırdan yeşile hatta rengarenge kadar birçok farklı renk de kullandım.
Tabi bayağıdır çoğu şeyimi (saç kesimi, uçları maviye boyama, ağda, kaş alma, Brezilya fönü, bakım vb.) kendim hallediyorum. Kuaföre ihtiyacım olan çok az konu var.
Biz erkekler kendimiz kesemiyoruz maalesef.😑
Saçım kulaklarımın ortasına geliyor ve arkası dahil kendim kesiyorum. Erkekler niye yapamıyor bilemeyeceğim ama gayet kolay.
Sıfıra da vurabilirsin beğeneni çok bir düşün derim.
Evet üniversitedeyken. zekalı kadın iple alma kaşımı diye uyardım bir yer için kullanıcam dedi rica etti neyse tamam dedim ya bir kalktım kaşımı inceltmiş eve sinirden öldürebilirdim onu. Eve geldim annem naptın kendine dedi çok kötü bir süreçti sonrasında hep kendim aldım gitmedim hiç.
Senin istediğin uçlarını aldırmaktır ama o 4 parmak kısaltmıştır 🤭 ben neden çok güldüm buna
Senin saçları da erkek gibi kessinler de ben de o zaman güleyim.😶😂
Yalan söyleme Ten Ten'e benziyorum diye bana güldün.😢😂
Bu gün ne zaman gizleneceksiniz bakalım?
Sherlock Holmes gibiyim bütün sırları çözmek için yaratmışlar beni.🤷♂️
Öyle diyorsanız öyle olsun bakalım Balonlar hanımefendi.😶
Bilmem il kez böyle bir durumla karşılaşıyorum, ilginç geldi.
Her traştan sonra ben temsili
https://i.hizliresim.com/96hp8f0.jpeg
2 ay bereyle gezmek farz oldu. 😂
Cevap
4Cevap
Uğramadım
İstemediğim bir sonuç olmadi hic. Hatta bir keresinde arkadaşımin tavsiyesi üzerine gittiğim kuaförde kuaför erkekti İlk kez bir erkek kuaförü saçımı kestirmistim. İlk başta önyargıyla yaklaşsam da o güne kadar en iyi saç modelini kesmiş kuafördü😂
Evet bir keresinde uğramıştım saçımı ucundan kestirecektim bir baktım kulaklarıma kadar gelmiyor sadece erkek gibi dolaştım ortalıkta resmi ondan sonra da hiç kuaföre gitmedim
Küçükken annem ne gerek var kuaföre diyip saçımı yorgan markasıyla kesmişti. Saçımın hiçbir yeri hiçbir yerine eşit olmadığı için çok ağlamıştım sonra beni kuaföre götürmüştü.
Evet 😂 artık makyaj yaptırmıyorum. Bizim kuaför kaşı iyi alıyor, saç kesimi de idare eder. Ama istediğin gibi kesmiyor. Kafasına göre on kere söylemen lazım. Şu da olsun diye
Ten ten 😂😂 biraz daha bekleseydin keşke
Yaşamadım öyle bir şey hiç kendi kuoförümden başkasına gitmem
İki kere yaşadım biri saçlarımı avuç avuç yoldu. Birisi bakırı kızıl gördü kızıla boyadı. Bundan sonra bir kuaföre güvenmem çok zor olacak
Pandemiden bu yana saçımı kendim keserim. Mis gibi. Koluma dayadı derdi yok, haftada bir gelen zam derdi yok, boş muhabbete katlanma derdi yok.
icine etmisti bir gun evet bende cok kindar biri oldugum icin onun yerine asla gitmiyorum gidenlerede onermiyorum
Ugramayan mı var. Ucundan azıcık kes dedgm belindeki saç en son göğüs hizamdaydi gel de sövme smd
Uğradım, çok alakasız bir kesim yapmıştı..
Teyzemin düğününde gitmiştim, hiç beğenmemiştim teyzem kendi düğününde saçımı bozdu yeniden yaptı
Uğradım içimden ne küfürler yağdırdım
Olmazmi daha unutmuyorum Allah etmeye
Uğramadım şükür
Sihhatler olsun ha bi de geçmiş olsun😂
Ne güzel tatlı duruyo
yok parçalarım valla
Hayır
Hayır ugramadım🤣🤣🤣
Hayır çok şükür
Hayır.
Eğt evt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?