Bende pantene markasının keratin saç bakım yağını kullanıyorum ama ben duş sonrası hafif nemli temiz saçlarıma uyguladıktan sonra yıkamıyorum zaten çoğu durulanmıyor..
1
4 Yorumla
Soran
2 ay
Benim saçlarım kuru olunca kırılmaya başladı hindistan cevizi yağı sürüp bekletip yıkadım yumuşadı saçlarım ama serumu uçlarına biraz sürsem yıkanmaz sanırım uzadıkça da daha çok bakım yapmak gerekiyor
Benim saçlarımda genelde kuru olduğu için çabuk kırılıyor.. ben argan yağlı şampuan ile yıkıyorum saçlarıma bakım yapıyor ve kırık uçları onarıyor.. sonra da saç toniği kullanıyorum güçlendiriyor saç uzamasını hızlandırıyor ve çok iyi saç uçlarımı onarıyor.. öneririm.. tabiki arada saç yağları da kullanabilirsin
Kullanma önerisini okursan nasıl kullanman gerektiğini anlarsın. Bu tür yağladı bir iki pompa eline sıkıp saç uçlarına sürmen yeterli durulama gerekmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende pantene markasının keratin saç bakım yağını kullanıyorum ama ben duş sonrası hafif nemli temiz saçlarıma uyguladıktan sonra yıkamıyorum zaten çoğu durulanmıyor..
Benim saçlarım kuru olunca kırılmaya başladı hindistan cevizi yağı sürüp bekletip yıkadım yumuşadı saçlarım ama serumu uçlarına biraz sürsem yıkanmaz sanırım uzadıkça da daha çok bakım yapmak gerekiyor
Benim saçlarımda genelde kuru olduğu için çabuk kırılıyor.. ben argan yağlı şampuan ile yıkıyorum saçlarıma bakım yapıyor ve kırık uçları onarıyor.. sonra da saç toniği kullanıyorum güçlendiriyor saç uzamasını hızlandırıyor ve çok iyi saç uçlarımı onarıyor.. öneririm.. tabiki arada saç yağları da kullanabilirsin
Teşekkür ederim benimde bakım yapmam lazım uzun olunca daha çok kırılmaya meyilli oluyor
Rica Ederim 🙂
Arkasında yazar muhtemelen nasıl kullanıldığı ama yıkanmıyor genelde
Yıkanmış ıslak saça uygulanır kuru saça da uygulanabilir yazıyor yıkamaya gerek Yok sanırım ortalarından uçlarına doğru süreyim
Ben banyodan sonra saç uclarima sürüp tariyorum
Ben sadece saç tarama spreyi kullanıyordum rutine serum da ekleyeceğim artık
Kullanma önerisini okursan nasıl kullanman gerektiğini anlarsın. Bu tür yağladı bir iki pompa eline sıkıp saç uçlarına sürmen yeterli durulama gerekmez
Duştan sonra nemli saça uygulanır ve sadece saçım uçlarına sürülür. Diplerine sürmek tekrardan saçın yağlanmasına sebep olur.
bakım yağları durulanmaz
O zaman diplere sürmemeliyim değil mi yıkamayacağım için
evet sadece boylara ve uçlara
Peki kırıklara faydası olur mu yoksa kestireyim mi kırıklarını
kırıklara faydası olan bir ürün yok. geçici süre yapıştırır. kestirmek en temizi
Anladım bugün kestirmeye düşünüyorum umarım seruma devam ettikçe kırılmalar da azalır
ben zeytinyağı sürüyorum yıkıyorum :d
Bende hindistan cevizi yağı sürüp yıkıyorum bazen
işe yarıyo mu
Evet ama arındıması biraz zor geldi bana saçımda donup kalıyor 😄
hahahaha sacların nasıl ki de
Uzun dalgalı