Yaz sonu bende bu modeli evde kendim boyayacagim. Pinterestten kulak arkasi model saç boyama tekniği yaz 1 dk da anlarsın saçlarını ona göre ayırır açar boyarsin.
Yazıp bence bulabilirsin. Zor bir şey değil ya normal topuz yap ama tüm ön arka ve yanları 5 er cm ayır. Aynı topuzu daha az sacla toplamis oluyorsun. Sonra palettenin 8 tona kadar açan acicisi ile acarsin 30 dk beklettikten sonra acicinin turunculugunu yok etmek için mor şampuan ile yikarsin
Eğer saçın rengi çok koyu ise 1 hafta sonra 2. Kez acarsin. Sonra su bazlı jean color markasinin boyalari var ondan al. Her iki haftada bir saçını boya. Her hafta 1 gün mor şampuan kullan yeter.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cok pahalı ya. Aşırı pahalı. Bir de tek yapmada hallolmuyor sürekli bakim istiyor. ben de boyatmak isterdim şöyle fıstık gibi.
Mekana göre değişir
En düşük seviyeli yerde ombre 1000 liradan başlıyor
Yaz sonu bende bu modeli evde kendim boyayacagim. Pinterestten kulak arkasi model saç boyama tekniği yaz 1 dk da anlarsın saçlarını ona göre ayırır açar boyarsin.
Teşekkür ederim
Video bulamadım ya çıkmadı. Rica etsem link falan atabilir misin
Ayy kusura bakma daha yeni girdim. Yarın ilk iş videoyu atacagim.
3 xper olmadan link atmam mümkün değilmiş.
kulak arkası saç boyama tekniği
Yazıp bence bulabilirsin. Zor bir şey değil ya normal topuz yap ama tüm ön arka ve yanları 5 er cm ayır. Aynı topuzu daha az sacla toplamis oluyorsun. Sonra palettenin 8 tona kadar açan acicisi ile acarsin 30 dk beklettikten sonra acicinin turunculugunu yok etmek için mor şampuan ile yikarsin
Eğer saçın rengi çok koyu ise 1 hafta sonra 2. Kez acarsin. Sonra su bazlı jean color markasinin boyalari var ondan al. Her iki haftada bir saçını boya. Her hafta 1 gün mor şampuan kullan yeter.
Bir de yazmayi unutmusum saçına her gün yağ ve krem bakimlari yap. Saçların en azından daha sağlıklı olur.
1 ay önce balyaj, dip boyası, kesim, 1250 tl verdim
200 300 vardır galiba kendiniz deneyin
Oda mahalle arası sen yinede 400 falan düşün oda en kötü
Arkadaş olsak boyardım sana
Sarı saç geçen 750 tl ydi en son
Hangi semt olduğuna göre değişir
En az 400 tl
400 civarı
700 800 çekerler
Oha be