Ya ben daha yirmili yaşların ortasındayım ama saçlarım 60 yaşındaki bir insan kadar beyazlamış durumda bu bana çok korkunç geliyor moralimi bozuyor ve özgüvenimi düşürüyor etrafımda da hiç öyle genç yaşta saçı beyazlayan biri yok benim kafam ise sanki psikolojik hezeyanlarımın yansıması gibi kahırlı ve trajik. Saçlarım da koyu siyahtı vücudumda sevdiğim nadir öğelerindendi çok üzülüyorum boyadığımda diplerim 3 4 gün sonra çıkıyor ve çok fake geliyor sanki kendimi kabullenememişim gibi hissettiriyor ama etrafımdakilerin nolmuş saçlarına sorularına maruz kalmamak için boyatıyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Keratin eksikliği olabilir. Dediğin gibi yaşadığın sorunların etkisi de olabilir. Bi doktora görünmeyi ihmal etme. Yaşın genç henüz, düzelir.
Ben depresyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bide yüksek oranda kansızlık demir eksikliği vvar bende ondan da olabilir kabullenmekten başka çarem yok ama bu kadar hızlı ilerlemiş olması moralimi çok bozuyor
Kansızlığın saçları beyazlattığını duymadım hiç. Depresyon yapar ama. Bende bi dönem 3 yıl kadar antidepresan kullandım. Bende de var beyazlık. Dökülmede oldu. Aşırı yok bende ama. Var sonuçta dolardan bakılınca fark ediliyo. Açıkçası ne ilk gördüğümde ne de sonrasında hiç umrumda olmadı. Ne bileyim bunlara takılmak saçma gelmişti o zaman bana, öyle de kaldı işte. Çok konuştum neyse. Sen yine de doktora gitmeyi ihmal etme. Renk pigmentleri tamamen zarar görmeden git. Bi de soruda boyadığını yazmışsın ya. Benim tamamen beyaz olsa ve sorsalar canım istedi boyattım der güler geçerdim. Mesela grinin beyaza yakın tonlarına boyatsan yine o kadar çabuk belli olur mu dipleri?
Anemi ve vitaminsizlik beyazlatıyor diye okudum takmamaya çalışıyorum ama takılmicak gibi değil 50-60 yaşında olsam umursamam da bu yaşta hiç olmuyor kötü duruyor. Yok gri falan çok masraflı ben siyah veya kahverengi alıp boyuyorum ama bi kaç gün sonra dipler çıkıyor bile maddi manevi çok uğraştırıyor çevremde epey densiz işgüzar olduğu için boyayla kamufle ediyorum bide slk insanlarla uğraşıcak güçte değilim gerçekten
Dedim ya ben olsam keyfim istedi beyaza boyadım der geçerim. Ama sanırım kadın olunca bunlar kolayca görmezden gelinemiyo. Dediğim gibi doktora görünmeyi ihmal etme lütfen. Yaşın daha genç, üzerine düşersen düzelir umarım 😊
Evet maalesef işin içinde kadınlar olunca hiçbir şey tolere edilmiyor hep bir yargı eleştiri
İlginç yanı sana bunları diyenlerin saçları da Bi gün beyazlayacak ve dökülmeler olacak. Senin saçların sıkıntılarından dolayı erken beyazlamış. Ne var ki bunda laf atacak? Hani çok yakın oldukların arada ufak tefek şaka yapar güler geçersiniz, bu tolere edilebilir. De diğerleri niye sana laf atmayı vazife ediniyo? 🤔
Ben bunu çocukluğumdan beri yaşıyorum ve çok iyi biliyorum maalesef insanlar üstüne vazife olmayacak kadar kötü
Benimde boyumla alay ederlerdi biliyo musun? O zamanlar 1.45 falandı boyum. Şimdi 164 oldu. Hala da boy şakası yaparlar. Ama şunu keşfettim, onlar boy esprisi yaptığında bende yapınca yapma hevesleri kaçıyo. Ne kadar tepki verirsem o kadar çok yapıyolar. Bunu anladığımdan beri fazla maruz kalmıyorum buna. Gerçi ben boyumu seviyorum, eskisi gibi sinir etmiyor şakaları beni. Mesela sende saçınla ilgili laf ettiklerinde yaşlandık bee falan diyip gülersen görürsün ki karşındaki ettiği lafı toparlamaya çalışacak. Bu biraz psikolojik Bi harp. Ama gerçekten Bi yerden sonra baya azalıyor bu laflar, takılmalar falan.
Ben hiç komik bulmuyorum açıkçası sadece hadsizce ve terbiyesizce buluyorum öyle insanlardan nefret ediyorum hiç yaklaşmam bile eskiden kendimi savunamazdım ama şimdi öfkemi gösteriyorum yani sonuçta dış görünüşünün herkes farkındadır çözümü olmayan şeyleri neden sorar ki insanlar yok kilo mu aldın yok kısa mısın yok orana ne oldu burana ne oldu elinin körü oldu diyesim geliyor
Elinin körü desen de devam ediyorlar. Dediğim gibi sen karşı hamle yapmaz, yaptıklarının üzerine çıkmazsan devam ediyorlar hep. O yüzden sen daha çok yap, onlar sussun 😉 Başka türlü savaşılmıyo bunlarla.
Müdür yardımcısı var bizim iş yerinde. Adam benden 3 4 cm kadar kısa. Bana boy esprisi yapıyo bide 😂😂 En son boy esprisi yaptığında gözlerine bakıp abi ben yine iyiyim, boy konusunda benden kötüler var diyince kızardı bozardı gitti zibidi. Bi daha da yapmadı 😂
Bana iyi gelmiyor öyle insanlar ben takıntılı ve üzgün bi insanım yaklaşmıyorum kimseye ama dediğin mantıken doğru kendinle dalga geçtiğinde diğerlerine fırsat kalmıyor sizin müdür de kraldan çok kralcıymış işte absürt kafalar
Ya bende muhatap olmamak için elimden geleni yapıyorum tabiki. Ama biliyosun nerde olursa olsun karşımıza çıkıyorlar maalesef. Benim söylediğim sadece karşıma çıktıklarında yaptığım şeyler. Yoksa oturup deli gibi durmadan kendime laf atmıyorum yani 😂
Yok yaptığın çok doğru bi savunma mekanizması evet idiotlar her an her yerden çıkabiliyorlar ne güzel yöntemini bulmuşsun sen
Artık o yöntemi sende biliyosun. Aklının Bi köşesinde bulunsun, gerçekten çok işe yarıyor. Bi yerden sonra eğlence bile oluyor 😂
Dolayisiyla evet, saclarini boyatabilirsiniz.
Aslında kendimde hiç sevmiyorum ama bazılarına yakıştırıyorum bazılarında elmas grisi gibi dururken bazılarında kahır beyazı gibi duruyor mesela ben..
Yaw bide goreceli olarak degisir. yakisabilir belki sanada yakisiyordur sana oyle geliyordur.
Yok bende çok tezat bitik duruyor gerçekten hiç yakışmıyor
O zaman boyatmayi dene bir iki dokunuş yaparsin guzel olur