Saçlarım bu şekilde kumral tonları olur mu? Veya aralara mor pembe gibi..

Saçlarım bu şekilde kumral tonları olur mu? Veya aralara mor pembe gibi..
Beyaz tenlisin, saçların kıvırcık. Bu bağlamda turuncu ve açık tonlar kullanman seni çok cicili bicili gösterecektir. Kadınların asil varlıklar olduğunu savunan biri olarak bence daha koyu renkler tercih etmelisin. Açık kahve tonları seni çok klasik bir görünüme sokar, öte yandan mor, mavi ve pembe gibi iddialı renkler de yine seni çok çocuksu gösterir. Herkesin içinde bir çocuk olduğunu düşünürsek ve bir kadın olarak içinde bir yerlerde asil, üstün bir varlık olduğu gerçeğini göz önünde bulundurusak bneim tercihim Şarap kırmızısı olurdu. Seni olduğundan daha olgun, asil ve güçlü bir kadın gibi göstereceğinden ve olduğundan daha güzel ve çekici hale getirecektir.
Saçların gür, tamam jandarma hatıra ormanı gibi değil elbette lakin ten rengine ve yüz yapına uygun saçların var. Bunu da belirteyim.
Bence de tam ona göre karar vermişsiniz kendisinin güçlü birisi olduğunu düşünüyorum bence siyah da onu asil gösterir ki şu an da çok asil görünüyor
@Zaferyoluna Teşekkür ederim sadece görüşümü bildirdim kendisini tanımam :) Siz öyle diyorsanız doğrudur.
Yaaa teşekkür ederim evet haklısın çocuk gibi olmak istemem şarap kızılına da eğer Cesaret edersem deniycem yorumun için sağool 💜
Rica ederim :)
Bence doğalı daha güzel fakat seni farklı tonlarda hayal etseydim inan sende görmek istediğim renk kesinle alevli bir kızıl kahve olurdu düşünürsen eğer gelecekte bir gün boyadiginda bir gün biri bana ksde yazmıştı o çocuğu bulmam lazım diye düşüneceksin 😊
Olabilir aslında baktım güzel renkmiş
Sen birde saçında görsen ben pecetemi hazırladım 😂
şu an ki rengi bence harika bu renk bundan sonra senin adınla anılacak kadar güzel bence hiç saçlarınla oynama bu güzellikten insanları mahrum etme bu kötülüğü insanoğluna yapma 🤗🤗
Yaa tamam xndnxk
Söz mü
Açık kumral sana çok yakışır. Ama sen zaten çok güzelsin, o yüzden aslında her rengi sen daha hüzel hale getireceksin. Rahat ol ve istediğin renge güzelliğinle değer kat. 😃😎
Ay ay çoook teşekkür ederim 💜
Cevap
151Cevap
Bence sarı renk yakışır
Siyah ve turuncu yakışır gibi. Saçların doğal mı yoksa perma mı?
Doğal genetik
Profil resmini görünce perma zannettim
Bu hali daha güzelken niye aralara bişeyler katıp berbat edesin ki?
Haklısın
LDKELDMMENF
Yanağını ısırmak lazım bu arada çok hoşsun 😀
Kız gayet güzel ne kıskançlık bu
Herkese aynı numara yemezler. Kız tatlı ona laf yok
Ee ben ne demişim aynı şeyi
Çok güzel olmuş yakışmış keşke ben de sen gibi zamanında özgüvenli olabilseydim
Olsun şimdi olursuuun
Olamam yaş geçti evliyim ve çocuğum var ve cevre korkusu
Anladım zamanımın kıymetini bilicem teşekkür ederim 🥺
Rica ederim bence de bil şimdi ayak bileğim gözükse laf yiyorum düşün
Evlilik seni içine kapatmış
Saçların çok güzel kıvır kıvır. Tabi sen bilirsin ama boyamanı hiç tavsiye etmezdim orijinal rengin tenine çok uygun.
böyle çok güzel bence ama değişiklik istiyorsun galiba bakır falan gidebilir minnoş olur daha önce birinde görmüştüm çok yakışmıştı
Saç rengin zaten güzel, boyatmana gerek yok kızılı da deneyebilirsin güzel durur.
Saclarin çok hoş aralarina renk atabilirsin bence güzel olur😍
Bende de kıvırcık değişiklik istiyorum ama bendeki siyah :/ biraz zor sanırım acmasj
Çook teşekkür ederim aralarına attırıcam benim saçlarım ds siyaha yakın ama açmadan tutmaz sanırım
Bence de
Senin sacin da koyu evet farkettim ama sanirsam cilt tonun da ona yakın renkde bende tenimle saç rengim iki uctalar biri açık ve hafif solgun biri koyu
Birara aralarina kendi saç renginin açık tonunu atiyorlardi ondan istiyordum (karamel rengi saca sarı gibi mesela)
Ama siyah için öyle bir seçim sansi yok iste
Begeniyorsan sen de yapabilirsin
Aaa anladım evet duymuştum çok doğal gösteriyor sende kahverengi yapsan yakışmaz mı
Gerçi siyah da çok asil duruyor bozma
Herkes öyle diyor da ben sıkıldım bundan heves ettim şimdi ben de actiricam aralarina renk atarim))
Teşekkür ederim 🙂 ♥️
Evet insan sıkılıyoor hayırlı olsun şimdiden yeni saçın 💜
Tekrar teşekkür ederim 🫶💖
bence siyah yakışır tenin beyaz kkntrast oluşturur...
kayseridesin sanırım?
Kızıl mor pembe mavi vs renklerin tumu yakisir ten rengin ve yuz hatlarin buna gayet uygun.
Pp deki de çok yakışmış fotolarda ki de.
Muhtemelen ne olsa ateş edersin.
Boyama kalsın böyle. Benim sipanin saçlarından daha kıvırcık :)
Araya mor pembeler çok yakışır kesinlikle denemelisin
Şimdi biz saça mı bakacaz başka yere mi çözemedim ama saç rengin güzel ☺️
Sanırım iyi bişi dedin teşekkür ederim 💜
Sarı bide kaşlarınıda sarı yap saçların kıvırcık olmasa daha iyi olur
(Boya ve efekte gerek kalmaz)
Saçlarımı böyle seviyorum been
Bence saç rengin çok hoş ayrıyetten kıvırcık olması da çok iyi
Buyur
Sacini bilmem ama yuzundeki o pozitif enerji harika. Ten 3engin ve teninin temizligide ic gidiklayici. Genel anlamda harika gorunuyosun.
Bence saçlarının doğal rengi çok güzel ve sana çok yakışıyor ❤
Çook teşekkür ederim 💜
İşte asalet işte zerafet işte feraset işte mertlik işte adam gibi adamlık 😀
Ahahahaha zjsmnzns
Saçların çok güzel hiç bozma sadece uçlarına ya da aralara mavi pembe gibi olabilir
Evet evet aralara attırayım
Bence böyle çok daha güzel duruyor maşallah
Teşekkür edeerim 💜
Allah'ım aşık mı oluyorum sen nasıl güzelsin böyle yaa
İki oldu bu di mi lsözmsmdf
Evet çünkü çok güzel bi kızsın gerçekten
Her ne yapıyorsan derhal vazgeç ve bu ayarda devam et gayet güzel
😂 teşekkür ederim vazgeçicem
Bu renk benim daha hoşuma gider saçlarında çok güzelmiş maşallah demeden gecmeyeyim
Teşekkür ederim bebis
bana göre kıvırcık denildiği zaman akla sadece siyah renk geliyor 😂🤣
Siyah mı yapsam diye de düşünüyorum cndnfn
bence siyah yap ama yüzüne makyajını siyah yapma renkli yap sonra gelsin evlilik teklifleri 🤣😂🤣
Siyah saça siyah makyaj da güzel giderdi
o zaman ilgi ve göz görmez ki ama siyah içine renkli makyaj uzaktan bile seni farklı ve göz alıcı olduğunu gösterir
Ya bence çok tatlı ve doğal saçların lütfen boyama , aşırı şanslısın şeklinden dolayı da 🥹
Yaa teşekkür ederim sadece biraz renginden sıkıldım değişiklik istiyorum
Saç rengin çok güzel bence tamamen değiştirmek yerine araya sarı balyaj ya da mor mavi pembe gibi renkler arttırabilirsin.
Teşekkür ederim evet ful boyamaktan vazgeçtim yıpranmasın aralara attırırım
Bence hem saçların hem kendin çooooook güzel. Başka bir şey yapmaya ihtiyacın yokki
Bence boyama saçların gayet güzel gözüküyor.
Bu renk iyi. kestane, karamel vs gidebilir. Çok çılgın istiyorsan kızıl değişik tonlar belki.
herşeyin doğalı güzeldir, gel beni dinle boya filan yaptırma, çünkü böyle çok güzel saçların 👍
Açık ara KS halkının en tatlı kızı seçtim 🤙🏻
🥰
Olm bu güzellik halis mi sakın farklı bir şey yapma. Saçlar, dudaklar, burun, ten rengi...
Teşekkür edeerim
Rica ederim de modellik falan mı yapıyorsun?
Bakır kahve müthiş durur müthişşş
Teşekkür ederim bebiiişş
Rica ederim 🌸
Baska renk gitmez sana
Doğrudur
Tenine ve yüzüne uygun olan bu
kulak arkasına gece mavisi sana çok iyi gider
Ayy evet olabilir teşekkür ederimm
rica ederim
Bence araya renk atma dışında bir şey yapma, bu çok güzel
Teşekkür ederim
kumral olur bence pembe mor artık orta okula giden ergenlerin rengi oldu bence kumral 10 numara olur
Hiç bulaşmadıysan bence böyle devam et en güzeli doğaldır.
Renkleri boş ver saçlarını boyadığında bunu fark edecek insanlar bulmaya bak
Kendini nasıl iyi hissedersen öyle yap sıra ile yap.
Doğal hali çok güzel ama değişiklik istiyorsan en iyi mor yakışır
Siyah çok iyi durur. Şuanki rengide çok hoş. Çok hoş ve narinsin
Teşekkür ederim
Kütahyadan böyle güzellerde çıkıyormuş demekki 👍
Kumral veya sicak sarılar çok yakışır beybi 😊
Küllü kumral ds düşündüüm teşekkür ederim
Kendi rengin güzel bence
Imm teşekkür ederim
Bence doğal dursun böylesi de çok güzel bence ve boya sürersen saçının eski orjinalliği kalmaz
Bende ondan korkuyorum ya
Saçların çok güzel cidden hemde kıvırcık ya çok tatlı yüzünde ayrıca çok tatlı cidden bu modeli bozma vs bu renk çok hoş olmuş
Kıvırcık saçlara ya sarı ya turuncu çok soft ve tatlı durur
Teşekkür ederim sarı tonlarına bakarım
Mine Tugay saç rengi var ya onu mutlaka dene pişman olmazsın.
Turuncu gibi biliyorum
Thank youuuu
Bence kumral tonları olur; ama mor, pembe gibi açık ve canlı renkler pek yakışmaz.
Teşekkür ederim zaten aralara atıcam ful değil
Saçların şu an orjinal kıvırcık mı senmi yaptın böyle
Yok orjinalinde böyle genetik kdmcm
Çok güzel duruyor ama bayıldım 🥰
Aralara mor pembe olabilir tamamen değiştirme bence. Aslında siyah kalsa daha iyidir
Teşekkür edeerim yapmam belki
Senin gibi kızlara bayılıyorum
Kızıl yap bence yakışır sana
Kızıl kızıl kızıl 👩🦰
Gerek yok boyanmasına çok tatlı görünüyorsun :)
Resmen izdiham olmuş la burada
Kıvırcık saç ombre baya iyi olur sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?