Saç Bakım Kumral saçlara hangi renk balyaj yakışır? Yenibirbenn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Karamel veya fındık kabuğu nasıl olur mesela?Hangi renk güzel olur? Tenim beyaz, gözlerim yeşil Kumral saçlara hangi renk balyaj yakışır? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bence sarı renk 0 0 Yorumla
llyoda Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl karamel yakışır bence saçından daha açık bi renkle ışıltı atmış olursun 1 1 Yorumla Yenibirbenn +1 yıl Evet öyle istiyorum ben de, hayalimde bir renk var ama anlatamıyorum tam karamel mi sayılıyor yoksa bal mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Profildeki sensen bence rengi gayet güzel oynama derim 0 4 Yorumla Yenibirbenn +1 yıl Yok ben değilim. Saçım kumral, profilde ki kahve gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlamadım senmisin degilmisin Yorumla Yenibirbenn +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım o zaman senin saçına sarı renk balyaj gider bej rengide olabilir Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Kırmızı güzel renk katar👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence sarı renk
karamel yakışır bence saçından daha açık bi renkle ışıltı atmış olursun
Evet öyle istiyorum ben de, hayalimde bir renk var ama anlatamıyorum tam karamel mi sayılıyor yoksa bal mı
Profildeki sensen bence rengi gayet güzel oynama derim
Yok ben değilim. Saçım kumral, profilde ki kahve gibi
anlamadım senmisin degilmisin
Değilim
Hım o zaman senin saçına sarı renk balyaj gider bej rengide olabilir
Kırmızı güzel renk katar👍
Sarıya yakın kumral...