Güncellemeler
+1 yıl
Hemcinslerim yorum yapabilir mi biraz ya. Konu hakkında hiçbir fikri olmayan bütün erkolar doluşmuş
Kestane rengi boya alıp evde kendim boyadan tutar mı acaba? Kendi saçım kestane, aynı rengi tutturup bu şekilde uzatmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çevirebilirsin köyü kestane tutar diye düşünüyorum kızılın üstüne
Bana da öyle geliyor ama siyahın bile tutmadığını söyleyenleri gördüm o biraz düşündürdü... Bi yandan da kestanenin kendisi zaten kızıl alt tonlu bir renk olduğu için boyadıktan sonra kızıllaşma olsa bile kötü görünmeyebilir sanki?
Çok kararsızım yapıp yapmama konusunda djdldl
Denemek lazım ama kızıl çok. zor bir renk ve başka renge dönmekte çok zor
Kız zaten yanmış/yıpranmıştır o saçlar kızıldan ötürü :/
Kalın telli olduğu için kolay kolay yıpranmıyor ve doğal saçımın üstüne boyadım zaten. Şimdilik sıkıntı yok ama başka renge geçmek için açtırmak zorunda kalırsam fazlasıyla yıpranır evet.
Aradığın cevap gelmemiş sabah anneme sorayım bari kuaförüm olur kendisi :d soruyu tekrar güncellersen hatırlamama yardımcı olur
Ben de unutmazsam hatırlatırım kdldls
Kızlar cevaplasın ğedmlsşsös
Keşke erkeklere kapatsaydım ya dümdüz yaparsın çevirirsin demişler sjslsl
Birde yazmak için yazmışlar ben makarasına yazdım eğdmsşşs
Ben sakalımı boyuyorum da
Aynı şey değil saç daha sık boyanın etkileri saçda çok daha farklı bir bilene kuaföre falan sorman lazım burdaki kızlarda bilmez belki çoğu manyak epdnsşğs
Kızıl çok sıkıntılı bi renk ya sadece kuaförler veya aynısını yaşamış kişiler bilebilir bunu. Bir kere kızıla boyatınca kolay kolay kurtulamıyosun o renkten o yüzden sinirimi bozdu biliyo gibi cevap vermeleri dksls
Bizim bilirsin milletin sorunu bu her şeyi bilmek eğdmsşşs e bu kızıl boyada diğerleri gibi akmıyor mu sonuçta
Yok. Canlılığı azalıyor sadece ama en güçlü renklerden biri olduğu için üstünü boyayla kapatmak zor. Kahverengi boyadığında ikinci boya akıyormuş ve altından tekrar kızıl saç çıkıyormuş mesela
Puhahahajaja git bunu uzman birine sor o zaman şurda şunlara derman aramayın abi bir şey bilen adamın burada işi ne ya epdnsosşmsşa
Yapmış bi kadından yorum gelmesini umarak sordum:(
Kadın milleti su yeşiline bile çevirir
Çevir çevir... tutar tutar.. Uzar uzar..
çevirirsin
Konu hakkında bilgin var mı yoksa yorum yapmış olmak için mi yazdın xd
Kızıl çok exim var ondan biliyorum
Kızıl saçı evde boyayarak kestane yapan biriyle karşılaştın yani daha önce?
deneyip başaramayanla evet jasdhja sonrası kuaföre gitmek zorunda kaldı
E demek ki kendim çeviremezmişim kdlsjx
ya zaten 1 ayda akıp gitmiyor mu kızıl renk özüne dönünce kahverengiyi bas kestane olur alkjdsa
Özüne dönmez ki asla. 4 aydır boyamıyorum saçım hala kızıl. 1 ayda alanlar mavi/yeşil/ mor gibi anormal renkler.
Kızıl, kahve, siyah, sarı boyalar asla saçı terketmez, kızıl ve siyahı da başka boya ile kapatmak çok zor
Valla benim kardeşim orijinal kızıl ama sarı takılıyor hiç evde boyadığını da görmedim dediğin doğru olabilir
Denee
Çevir Tabii ki
İzin almak için sormadım soruyu djslsjsk