Saç Bakım Saçlara hacim kazandırmak için favori bir ürününüz var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Saçlara hacim kazandırmak için favori bir ürününüz var mı? #Edamedasaçbakım 💇♀️ Saçlara hacim kazandırmak için favori bir ürününüz var mı? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben sac kremi kullaniyorm argan yaglı gayet hacimli ve yumusak 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Genelde sadece şampuan ve saç kremi kullanıyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saçlarıma deyince geri kalan saçlar başımdan gidenleri ozlediler 🤣🤣 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣
Yarahsa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hindistan çevizin yağı hemi doğal hemide saç ve cilde çok iyi geliyor 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Yok hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben sac kremi kullaniyorm argan yaglı gayet hacimli ve yumusak
Genelde sadece şampuan ve saç kremi kullanıyorum
Saçlarıma deyince geri kalan saçlar başımdan gidenleri ozlediler 🤣🤣
🤣🤣
Hindistan çevizin yağı hemi doğal hemide saç ve cilde çok iyi geliyor
Yok hayır
Hayır ben de beklim bari önerileri