Saç Bakım Kızıl Saç rengi Nasıl sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yakışır mı bana gözlerim renkli buğday tenliyim? Sizce hangi tonu güzel? Kızıl Saç rengi Nasıl sizce? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Beyaz tenli değilsen hiç bulaşma bence ama sarı tonları hüzel gidebilir kumral falan. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim tam beyaz değil ama açık tenim Yorumla Berruuuuuuuu +1 yıl Sadece beyaz tenlilere yakışacak diye bir kural yok ki, buğday tenlilere de yakışabilir Yorumla
oylesinene_0173 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bunlar bakır alt tonluYani koyu kızıl, kırmızı ya da pembe alt tonlu değil 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Seksi çekici buluyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hangi tonuu güzel pekiii Yorumla mami613939 +1 yıl En üstteki Yorumla oylesinene_0173 +1 yıl Sizin icinyapmiyoz ki göz zevki mesela si Yorumla mami613939 +1 yıl @oylesinene_0173 sen niye böyle bir şey yazma gereği duydun Yorumla mami613939 +1 yıl Neden bizim için yapmadığınız soyleme gereği duydun küçük hanim Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Şarap kızılı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi numarasıyla söyler misin baştan Yorumla magicalbetüş +1 yıl www.mavimenekse.com/sarap-kizili-sac-rengi/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel bence
Beyaz tenli değilsen hiç bulaşma bence ama sarı tonları hüzel gidebilir kumral falan.
Beyaz tenliyim tam beyaz değil ama açık tenim
Sadece beyaz tenlilere yakışacak diye bir kural yok ki, buğday tenlilere de yakışabilir
Bunlar bakır alt tonlu
Yani koyu kızıl, kırmızı ya da pembe alt tonlu değil
Seksi çekici buluyorum
Hangi tonuu güzel pekiii
En üstteki
Sizin icinyapmiyoz ki göz zevki mesela si
@oylesinene_0173 sen niye böyle bir şey yazma gereği duydun
Neden bizim için yapmadığınız soyleme gereği duydun küçük hanim
Kızıl her durumda iyidir. 👍😊
Şarap kızılı
Hangisi numarasıyla söyler misin baştan
www.mavimenekse.com/sarap-kizili-sac-rengi/