Saçımda siyah boya var rengini hangi krem şampuanla akıtabilirim
2 ay
Saçımda siyah boya var uzun süredir rengini nasıl açabilirim önerdiğiniz krem şampuan var mı?

Saçımda siyah boya var rengini hangi krem şampuanla akıtabilirim
Saç boyası akıtmak için karbonat çok sık kullanılır. Karbonat da yine doğal ve pratik bir saç açıcı yöntemdir. Şampuanınıza 2-3 çay kaşığı karbonat ekleyin. Saçınızı karbonatlı şampuan ile şampuanladıktan sonra 10 dakika bekletip öyle durulayın. Sonrasında istediğiniz renge boyayabilirsiniz.
Valla saçlarımı siyaha boyadım bende platin sarısı istiyorum ama siyah boyanın üstüne tutmuyor bilgin olsun birsürüüü açıcı kullandım belli bi tona kadar açıyor sasece turuncu kızıl karışımı oluyor saç veee lastik gibi oluyor yanıyor saçlar sonra en doğru ve mantıklısı saçımı kestirmeye karar verdim kısacık yaptım mejbur çünkü başka yolu yok bioblasla yokıyorum siyah boya sksın doğal saçlarım çıksın diye başka yolu yok ki ben uzun saç çok sevmeme rağmen. kes uzaaın biraz ki kesince uzuyor saçlar sonra istesiğin renge boya juaförde
Saçtaki siyah boyayı açmak için ; %8- %9 civarında bir peroksit kullanman gerekiyor.
Ürünü bir kabın içerisine koy, saçların temizken uygula. 2-3 dakika bekleyip, saç kurutma makinesi ile kurut, daha sonra saçlarını yıka.
Cevap
1Cevap
boyanin akmasini bekleyeceksin tuzlu sampuan boyayi aktirir
Önce akıtmaya çalış knk. Şampuanına karbonat dök her banyoda biraz ovala on dakika da beklet
Saç kremine de yapabilirsin
Kestirmen lazım
En İyi Cevap