Saçlar boşluklu boşluklu, köşeler komple gitti. Ektirecek param da yok. Gören yasli zannediyor.
Normal degil, Yazık halime şükrettim
Normal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçlar boşluklu boşluklu, köşeler komple gitti. Ektirecek param da yok. Gören yasli zannediyor.
Eğer geri dönülemeyen bir dökülme ise Bir gün inşallah paran olur ve ektirirsin. Onun dışında youtube'da subliminal frekanslar var problemine yönelik her gün gün de 1 saat dinlemeni tavsiye ederim. Bunun dışında doğal yöntemler var saç çıkartan forumlarda vs çok tavsiyeler var. Ve benim tavsiyem Betasalic saç losyonu var bu saç losyonunu alıyorsun sabah akşam sadece saç köklerine sürüyorsun zaten etkisini kaşındırarak gösterecek ve yavaş yavaş saç kökleri olmaya başlayacak 1 ay içinde eğer dediğim bu değişimi yaşarsan bu losyondan sürekli kullan. Bir de saç diplerine sarımsakla çok bastırarak yeniden saç çıkartan bir tanıdığım vardı bizzat yaşanmış olay bunu yapıp bir de günde 1 kez sarımsağı bir hap alır gibi hiç çiğnemeden su ile yutarsan da güzel değişimler olur. Bu arada bence kellik kötü bir şey değil kel olmadığı halde saçını sıfıra kazıtıp karizmatik olan erkekler var.
Senin önerinle betasalic saç losyonu aldım , sana güvendim. Yani olumlu etkisi olur mu sence gerçekten?
Eğer saç köklerini tamamen kaybetmediysen kesinlikle yüzde yüz olacak. Mutlaka ayda 1 kez burayı güncelle beni bilgilendir. Zaten gördüğün gibi eczane ürünü güvenilir.
Tamam kullanacağım teşekkür ederim. Hatirlarsam guncellerim.
Mesela bugün kullanmışsındır kullandıktan sonra hiç saç diplerinde köklerinde kaşınma oldu mu? Kaşınması lazım kaşınırsa da sakın kaşınma losyonun etkisi o.
Evet kaşınma oldu ama losyonu kullandıktan sonra , kullanırken kaşınma olmadı. Belki hafif. Saçımı kasimiyorum zaten :) yani saçıma dikkatli olmaya çalışıyorum. Bakalım kullanmaya devam edicem.
Bu arada dökülen yerlere sürüyorum losyonu
Aynen öyle dökülen yerlere. Zaten sürdükten sonra kaşınması lazım sürerken değil çok güzel demek ki etkisini gösteriyor. Bak tam da yazdığım gibi etki yapıyor losyon kullanmaya devam. Bu arada dökülmeyen saçlarının köklerine de sürmen tavsiyem onların iyice güçlenmeleri ve asla dökülmemeleri için.
Bu arada oy atanlara sakın ola ki aldırma.27 yıllık hayatımda şunu öğrendim ki insanlara kendinin nasıl olduğunu sormak en büyük acizlik. İnsanlar çeşit çeşit ve kusursuz olana bile çamur atmaya çalışanlar var.
Çok teşekkür ediyorum. Sürmeye devam ediyorum zaten köklerine sürüyorum. Her gün sürüp 1-2 saat bekliyorum sonra yıkıyorum. Bakalım artik. Dökülürse de yapacak bir şey yok hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Bu arada moralim bozuk saçım dökülüyor diye. O yüzden böyle bir anket açtım. Sefil durumda oldugumu düşünüyorum. Bu yaşta kel kalmak çok kötü. Kndinjn nasil olduğunu sormak evet acizlik ama sordum işte, moralim bozuktu.
Aaaaa sakın sürdükten sonra yıkama lütfen önce duş al ondan sonra sür sabah ve akşam sabah duş alacaksan saçını kuruttuktan sonra akşam duş alacaksan akşam saçını kuruttuktan sonra tamam mı? onu sürdükten sonra sakın saçını yıkama
Haa tamam, bilmiyordum bunu az önce fark ettim. bugunde sürdüm sonra banyo yaptım. Bundan sonra surucem ve yikamicam. Teşekkürler
Rica ederim. 1 ay sonra buraya yazıp soracağım lütfen aktif ol.
Tamam merak etme , ara ara giriyorum, muhakkak görürüm. Olmazsa ben hatırlatırım sana
Tamam
Ne haldesiniz 1 ayı geçti biraz ben de meşguldüm yeni hatırlayabildim. Umarım işe yaramıştır. Yaradığını tahmin ediyorum yüksek ihtimal ile.
Teşekkür ederim. İşe yaradı sayılır seyrelme yok en azından artış da yok ama. Kullanıyorum, bazı günler aksattim ama çok sık da kullanamadım.
Anladım sevindim seyrelmenin kesilmesine
Merhaba bir araştırma okumuştum. 20 yaşından itibaren saçlarını kaybetmeye başlayanların prostat kanserine yakalanma riskinin iki kat fazla olduğu ortaya çıktı. Erkeklik hormonlarının saçların erken dökülmesinde ve prostat kanserinin gelişmesinde rol oynayabileceği belirtilirken, saç dökülmesi tedavisinde kullanılan finasterid içeren ilacın prostat kanserinin önlenmesinde kullanılabileceği vurgulandı. Kellikten daha önemli dertler de var bunu unutmamak lazım.
Vallaha kötü konuşmak istemiyorum ama saçsız yasasan ne olur ki? Saçın yoksa yaşama daha iyi.
Cevap
2Cevap
Peruklar var onlardan takabilirsin. ya da saç çıkması için bitkisel saç maskeleri var diye biliyorum Bi saraç oğluna falan bak araştır başka yolu yok gibi ya da doktora görün bu yaşta saçlarının dökülmesi hayra alamet olmayabilir
Dostum genetik
Elimde değil erken vurdu bela bizi işte.
Ektirirsin, bugün paran yok yarın olur, takma çok kafaya.
Okulda benim gibi kel kimse yok
Insaniz hayatta hersey normal peruk tak gitsin takma kafana okadar herseyi
kazıt gitsin en iyisi
Tipsizim zaten daha da mı tipsiz olayim
baban kelse normal
Genetik bir durum normal olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?