benim kendi sacim yavas uzuyor ve Şu an sacim kisa nasil hizli uzatabilirim?
Saç nasıl hızlı uzatılır?

benim kendi sacim yavas uzuyor ve Şu an sacim kisa nasil hizli uzatabilirim?
Saç hızlı uzatmak için birkaç farklı yol vardır:
Beslenme: Saçınızın sağlıklı büyümesi için yeterli protein, vitamin ve mineral almanız önemlidir. Besinler arasında et, tavuk, balık, yulaf ezmesi, avuç içi büyüklüğünde bir miktar tuzlu veya yağlı yiyecekler, meyve ve sebzeler, ve omega-3 yağ asitleri içeren yiyecekler bulunmaktadır.
Temizlik: Saçınızı düzenli olarak temizlemek ve saçınızın uçlarını keserek saçın kırılmasını önlemek saçınızın hızlı büyümesini sağlar.
Uyku: Saçınızın sağlıklı büyümesi için yeterli uykuya ihtiyacınız vardır.
Stres: Stres saç dökülmesine neden olabilir. Stresi azaltmak için yoga, meditasyon, spor yapmak veya hobiler yapmak gibi yollar deneyebilirsiniz.
Saç bakımı ürünleri: Saçınızı besleyen ve nemlendiren saç bakımı ürünleri kullanmak saçınızın hızlı büyümesini sağlar.
Vitamin ve mineral takviyeleri: Saçınızın hızlı büyümesini sağlamak için vitamin ve mineral takviyeleri kullanabilirsiniz. Özellikle Biotin, C vitamini, E vitamini ve A vitamini gibi saç sağlığı için önemli vitaminler saçın hızlı büyümesini sağlar.
Ancak unutmayın ki saç hızlı uzatmak için hiçbir yol 100% garantili değildir ve saçın büyüme hızı kişiden kişiye değişebilir. Ayrıca saçın uzaması için zaman gerekir ve saçınızı zorlamak yerine sabırlı olmanız daha sağlıklı olacaktır.
Ya bende işe yarayan bir formül vardı sende yarar mı bilmem ama. En son duştan sonra saçlarımı sade sodayla tekrar yıkayıp duruluyordum hem canlandırıyor hem hızlı uzatıyordu.
Lavanta yağını haftada 1-2 kez saç diplerine uygulayarak saçlarının hızlı uzamasını sağlayabilirsin. Argan yağını bilmeyen yoktur. Bu kadar popüler olmasının sebebi değerli ve faydalı bir yağ olarak hayatımızda yer alması. Saçların hızlı ve sağlıklı bir şekilde uzaması için oldukça etkili.
Cevap
4Cevap
Saçlarını besleyerek kremlerle falan uzatabilirsin.
Genetik bir etki de vardır bunda.
Hint ve yılan yağı çok etkili
Sarımsak kullan
En İyi Cevap